Huawei: Εκπτώσεις και εκπλήξεις στο Smartphone Festival

Ενημέρωση και επιβράβευση των καταναλωτών
06 Οκτωβρίου 2017 06:23
Huawei: Εκπτώσεις και εκπλήξεις στο Smartphone Festival

Μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο “The Smartphone Festival by Huawei”, όπου θα μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις συσκευές της εταιρίας, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και να κερδίζουν προνομιακές τιμές για τα προϊόντα της εταιρίας. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Το The Smartphone Festival by Huaweiξεκίνησε δυναμικά! Από τις 26 Σεπτεμβρίου και μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, οι καταναλωτές έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες δράσεις και σε online διαγωνισμούς, να κερδίσουν δώρα και εμπειρίες, αλλά και να μάθουν σημαντικά tips για τη σωστή χρήση των κινητών που θα τους βοηθήσει να κάνουν την κατάλληλη επιλογή smartphone σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Την καινοτόμα πρωτοβουλία της Huawei που στοχεύει στην ενημέρωση αλλά και την επιβράβευση του καταναλωτικού κοινού, υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό όλες οι αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών, διαθέτοντας τις κορυφαίες συσκευές Huawei P10, P10 Plus, P10 lite, P9 lite 2017, Υ6 2017, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές που θα ενθουσιάσουν. Στην επίσημη παρουσίαση της καμπάνιας που πραγματοποιήθηκε στο Huawei Service Center, μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε και η νέα υπηρεσία Pick up & Return, με την οποία η Huawei αναλαμβάνει δωρεάν την παραλαβή της συσκευής σας προς επισκευή και την επιστρέφει σε οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα κι αν βρίσκεστε, γλιτώνοντάς σας από κόπο και χάσιμο χρόνου.  

Την επιτυχημένη πορεία της Huawei και την απήχηση στο Ελληνικό καταναλωτικό κοινό υπογράμμισαν στις δηλώσεις τους σημαντικοί εκπρόσωποι των βασικών αλυσίδων λιανικής πώλησης που παρευρέθησαν στην εκδήλωση. Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Βαγγέλης Συρίγος, Commercial Manager Mobile Products & Services της αλυσίδας Κωτσόβολος και Νίκος Βενέτικος, Commercial Manager Mobiles & Tablets των καταστημάτων Public συμφώνησαν ότι “H Ηuawei είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες τεχνολογίας παγκοσμίως η οποία αναπτύσσεται ραγδαία στον κλάδο της κινητής και επενδύει σημαντικά στην Ελλάδα”. Ο κ. Βενέτικος συμπλήρωσε ότι “Χάρη στην άκρως επιτυχημένη συνεργασία με την εταιρία-θρύλο της φωτογραφίας παγκοσμίως, Leica, η Huawei πρωτοπορεί στη φωτογραφία μέσω smartphones, κάτι που φέρνει το Public ακόμα πιο κοντά στους εν λόγω συνεργάτες μας λόγω της μεγάλης μας εξειδίκευσης στην αγορά της φωτογραφίας γενικότερα. Το μεγάλο επίσης κεφάλαιο του After Sales service που μας παρουσίασε η Huawei είναι κάτι που μας εντυπωσίασε σαν Public καθώς έχουμε ως πρωταρχικό στόχο με όμορφες συνέργειες να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο την εξυπηρέτηση του καταναλωτή και μετά την πώληση.”

Επιπλέον ο κ. Βενέτικος ανέφερε ότι “Το Smartphone Festival από τη Huawei που μόλις ξεκίνησε είναι μία καμπάνια επιβράβευσης και στήριξης των καταναλωτών μας, μέσα από μοναδικές προσφορές και δώρα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε και θα ενισχύσουμε και εμείς τη νέα αυτή καμπάνια και πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας θα ενθουσιαστούν με αυτή την πρωτοβουλία της Huawei, και θα την στηρίξουν ένθερμα.” Ενώ ο κ. Συρίγος δήλωσε ότι “Projects όπως το Smartphone Festival δείχνουν τη διάθεση της εταιρίας να είναι κοντά στον καταναλωτή και να του προσφέρει κορυφαίες επιλογές. Εμείς, ως Κωτσόβολος ταυτιζόμαστε απόλυτα με αυτή τη στρατηγική. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τη Huawei και υποσχόμαστε ότι θα δείτε πολλά όμορφα πράγματα που θα κάνουμε από κοινού στο άμεσο μέλλον!”.

Το Smartphone Festival by Ηuaweiήρθε για να μείνει! Είτε λοιπόν είστε λάτρης της τεχνολογίας και θέλετε να βγάζετε τις τέλειες επαγγελματικές φωτογραφίες (P10 & P10 Plus), είτε επιθυμείτε να έχετε μια συσκευή που να συνδυάζει αποδόσεις και στυλ σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή (P10 lite, P9 lite 2017 & Y6 2017), τώρα είναι η ευκαιρία να τα αποκτήσετε.

Επισκεφθείτε έναν από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες (Κωτσόβολος, Public, Media Markt, Πλαίσιο, Vodafone, Wind, Cosmote & Γερμανός) και κάντε δικά σας τα κορυφαία smartphones της Huawei σε φοβερές τιμές!