Η Apple παρουσίασε το κουτί του iPhone X

Τέρμα οι εικασίες
06 Οκτωβρίου 2017 04:02
Η Apple παρουσίασε το κουτί του iPhone X

Μαζί με τα νέα iPhone 8 και iPhone 8 Plus που ανακοινώθηκαν στο WWDC 2017, παρουσιάστηκε και το πολύ συζητημένο iPhone X. Η εταιρία αποφάσισε να καθυστερήσει το επετειακό iPhone και να μη βγει στα ράφια των καταστημάτων μαζί με τα άλλα δύο, κάτι που δίχασε τους iPhone fans, με αυτούς που περιμένουν το νέο bezel-less κινητό της Apple να επηρεάζουν τις πωλήσεις του iPhone 8.

Μέχρι τώρα δεν υπήρχε καμία παραπάνω πληροφορία για τη συσκευή, πέρα από αυτές που είχαν ανακοινωθεί στην έκθεση της εταιρίας. Τώρα όμως, η Apple δημοσιοποίησε τη συσκευασία του iPhone X στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Ο αμερικανικός κολοσσός δεν είχε ποτέ μια συγκεκριμένη παράδοση στο τι πρόκειται να απεικονίσει πάνω στις συσκευασίες των κινητών της τηλεφώνων. Στη συσκευασία των iPhone 8 και iPhone 8 Plus φαίνεται η ολοκαίνουρια γυάλινη πλάτη καθώς αυτό είναι το νέο εξωτερικό χαρακτηριστικό των συσκευών. Από την άλλη στη φωτογραφία βλέπουμε πως για το X, αποφάσισε να απεικονίσει το μπροστινό μέρος της συσκευής όπου υπάρχει η bezel-less οθόνη σε όλο της το μεγαλείο.

Οι προπαραγγελείες για το iPhone X, ανοίγουν στις 27 Οκτωβρίου ενώ οι πρώτες αποστολές θα ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου μήνα. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για τη συσκευασία του νέου κινητού; Είστε σε αυτούς που περιμένουν την κυκλοφορία του; Πείτε μας στα σχόλια.

Tags: