Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018 σε VR από την Intel

Νέα εμπειρία για τους φίλους του αθλητισμού
05 Οκτωβρίου 2017 04:30
Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018 σε VR από την Intel

Μαζί με την πλατφόρμα Windows Mixed Reality που ανακοινώθηκε από την Microsoft, σε event στο San Francisco των ΗΠΑ, ένα από τα στελέχη της Intel παρουσίασε τη νέα ιδέα της εταιρίας να παρουσιάσουν τους επόμενους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 σε VR, κάτι σαν την προσπάθεια του NBC με τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Οι Ολυμπιακοί αγώνες αποτελούν μια από τις πιο καλές εφαρμογές της VR εμπειρίας, καθώς δίνει στο θεατή όραση 360 μοιρών του σταδίου και των γεγονότων. Φανταζόμαστε ότι το όλο εγχείρημα θα επιτευχθεί μέσα από τη φρέσκια πλατφόρμα της Microsoft, Windows Mixed Reality η οποία πρόκειται να γίνει διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες Windows 10 στις 17 Οκτωβρίου μέσα από το Windows 10 Fall Creators Update. Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018 θα πραγματοποιηθούν στην πόλη Πιόνγκτσανγκ της επαρχίας Γκάνγουον στη Νότια Κορέα από τις 9 έως τις 25 Φεβρουαρίου του 2018.

Η Intel δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες για το τι πρόκειται να δημιουργήσει για να πετύχει τον σκοπό της, ωστόσο εικάζουμε ότι λίγο-πολύ πρόκειται για κάτι παρόμοιο με την εφαρμογή του NBC.