iPhone 8 Plus: Η καλύτερη κάμερα του κόσμου

Σύμφωνα με το DxOMark
22 Σεπτεμβρίου 2017 14:18
iPhone 8 Plus: Η καλύτερη κάμερα του κόσμου

Οι μετρήσεις των DxO Labs κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το iPhone 8 Plus έχει την καλύτερη κάμερα στον κόσμο σε smartphone, τουλάχιστον στα νούμερα. Μάλιστα απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία που έχει καταφέρει ποτέ κινητό στις μετρήσεις τους, με 94 βαθμούς. Δεύτερο, ακολουθεί το iPhone 8 με 92.

Το DxO σημειώνει πως τα iPhone 8 μοντέλα έχουν εκπληκτικές επιδόσεις σε HDR σκηνές. Όπως φαίνεται και στις εικόνες παρακάτω, η έκθεση είναι καλύτερη από το Pixel και το iPhone 7 Plus, όπως επίσης και η διατήρηση των λεπτομερειών.

Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού η κάμερα του iPhone 8 Plus προσφέρει έκθεση ακριβείας.

Το iPhone 8 Plus παράγει επίσης τα καλύτερα αποτελέσματα στο bokeh εφέ, το οποίο ξεχωρίζει το αντικείμενο θολώνοντας το background.

Προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας, zoom για αυτούς που θέλουν να έρθουν πιο κοντά στο αντικείμενό τους και ένα κορυφαίο Portrait mode για πιο καλλιτεχνικές προσπάθειες. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μας σχεδόν σε κάθε κατηγορία – και συγκεκριμένα, το εξελιγμένο software του, επιτρέπει εκπληκτικές επιδόσεις στην αποτύπωση high-dynamic range σκηνών και εικόνων στις οποίες μπορείς να αναγνωρίσει πρόσωπα.