Το Apple TV φέρνει επιτέλους 4K ανάλυση και HDR 

Η Apple επενδύει στο streaming

Το Apple TV φέρνει επιτέλους 4K ανάλυση και HDR

Η Apple δε θέλει να “χάσει το τρένο” των streaming ταινιών και σειρών και αναβαθμίζει επιτέλους το Apple TV στην 4K εποχή, την πρώτη αναβάθμιση από το 2015. Πέρα από την 4K ανάλυση, το Apple TV 4K υποστηρίζει και HDR πρότυπα, όπως το HDR 10 και το Dolby Vision.

Επιπλέον, δε θα υπάρξει μεγαλύτερη χρέωση στο iTunes για την 4K εικόνα στο νέο περιεχόμενο, ενώ όλες οι αγορασμένες ταινίες του iTunes αναβαθμίζονται δωρεάν από HD σε 4K ανάλυση. Θα υπάρξει και υποστήριξη 4K και HDR από Amazon και Netflix, ενώ για τους χρήστες των ΗΠΑ θα προσφέρει και live sports λειτουργία, η οποία θα τους ειδοποιεί όταν υπάρχει παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας.

Το Apple TV 4K διαθέτει το A10X Fusion chip - το ίδιο που βρίσκουμε στο iPad Pro, με 3GB RAM, ενώ η Apple ισχυρίζεται πως έχει διπλάσιες επιδόσεις στην ταχύτητα από το προηγούμενο Apple TV. Μπορεί να χειριστεί με άνεση 4K video στα 60fps.

Το Apple TV 4K θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στις 15 Σεπτεμβρίου έναντι $179 στα 32GB χωρητικότητας και στα ράφια των καταστημάτων στις 22 Σεπτεμβρίου. Θα υπάρξει επίσης μοντέλο στα 64GB έναντι $199.

0 comment(s)