Κορυφή χτύπησαν οι προπαραγγελίες του Note 8

Έσπασαν τα ρεκόρ όλων των προηγούμενων Note συσκευών
10 Σεπτεμβρίου 2017 05:50
Κορυφή χτύπησαν οι προπαραγγελίες του Note 8

Τα δεδομένα δείχνουν πως παρά την αποτυχία της Samsung με το Galaxy Note 7, το κοινό την εμπιστεύεται ακόμα και ανυπομονεί για την καινούρια της ναυαρχίδα. Δηλώσεις της ίδιας της εταιρίας δείχνουν πως οι προ παραγγελίες του Galaxy Note 8 ξεπέρασαν τις προ παραγγελίες οποιασδήποτε συσκευής Note, στις ΗΠΑ.

Οι φόρμα παραγγελίας των Note 8 άνοιξε στις 24 Αυγούστου με πολλά bundles διαθέσιμα για τους υποψήφιους αγοραστές, αφού η εταιρία πρέπει κάπως να δικαιολογήσει τα $930 που κοστολογεί τη συσκευή. Συγκεκριμένα, όσοι καταχωρήσουν τις παραγγελίες τους πριν τις 24 Σεπτεμβρίου μπορούν να αποκτήσουν τη συσκευή μαζί με μια Gear 360 κάμερα ή το kit για την ασύρματη φόρτιση της συσκευής στις ΗΠΑ και DeX Station στην Ευρώπη, που υπό κανονικές συνθήκες πωλείται ξεχωριστά. Επίσης, όπως είχε γίνει γνωστό, κάτοχοι της συσκευής Galaxy Note 7 δικαιούνται μια τεράστια έκπτωση στην αγορά ενός Note 8, με την προϋπόθεση ότι επιστρέφουν την παλιά τους συσκευή στην εταιρία.

Η Samsung δεν ανακοίνωσε επίσημα ποσοστά και αριθμούς, ωστόσο αν κρίνουμε από τον χαμό που είχε δημιουργηθεί για το Note 7, πριν ανακαλυφθεί το πρόβλημα, μάλλον οι πωλήσεις είναι εξωπραγματικές, με τη Samsung να κάνει λόγο για 400.000 προπαραγγελίες την πρώτη μέρα μόνο στην Κορέα.