Η LG ξεκαθαρίζει την κατάσταση για το διάφραγμα του LG V30

Με επίσημη δήλωση
08 Σεπτεμβρίου 2017 09:23
Η LG ξεκαθαρίζει την κατάσταση για το διάφραγμα του LG V30

Μια σημαντική λεπτομέρεια της πολυδιαφημιζόμενης κάμερας του LG V30 που ανακάλυψαν οι χρήστες του, ήταν πως το διάφραγμά του στις φωτογραφίες εμφανιζόταν ως f/1.7 και όχι ως f/1.6 όπως ισχυριζόταν η εταιρία. Έτσι οι καταναλωτές δεν ήξεραν αν εξαπατήθηκαν από την LG ή αν απλά πρόκειται για software πρόβλημα το οποίο μπορεί να διορθωθεί με αναβάθμιση.

Έκτοτε, η LG απάντησε στο θέμα με δήλωσή της στο The Verge, λέγοντας πως το έκανε επίτηδες για να μη διαρρεύσει η έκπληξη πριν την επίσημη παρουσίαση, ενώ το LG V30 διαθέτει τελικά f/1.6.

Πριν την παρουσίαση ενός νέου προϊόντος, η LG Electronics διατηρεί μυστικές τις εμπιστευτικές και ιδιαίτερες λεπτομέρειες της συσκευής, καμουφλάροντας τις πραγματικές αξίες σημαντικών προδιαγραφών του προϊόντος. Μερικές συσκευές προ-παραγωγής που χρησιμοποιούνται για δείγματα, διανεμήθηκαν με μη-τελικό software, το οποίο διατηρούσε τις καμουφλαρισμένες πληροφορίες σχετικά με το διάφραγμα. Το LG V30 διαθέτει διάφραγμα f/1.6 και γυάλινο φακό, μια πρωτοπορία στη βιομηχανία.