MX Ergo: Ποντίκι με trackball από την Logitech

Το πρώτο της μετά από 7 χρόνια
08 Σεπτεμβρίου 2017 05:39
MX Ergo: Ποντίκι με trackball από την Logitech

Και εκεί που νομίζαμε πως η αγορά των trackball ποντικιών είναι νεκρή, έρχεται η Logitech να μας διαψεύσει. Η εταιρία ανακοίνωσε την ύπαρξη ενός επερχόμενου προϊόντος για την high-end σειρά συσκευών της, MX.



Το MX ERGO αποτελεί ένα εργονομικό, ασύρματο, trackball τύπου ποντίκι που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εκείνους που περνάνε αρκετές ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή, αφού η φόρμα του έχει "σμιλευτεί" ειδικά από την εταιρία με σκοπό την πιο άνετη και ξεκούραστη εμπειρία για την παλάμη και τα δάχτυλα σας. Σύμφωνα με εκείνη, καταφέρνει να μειώσει την καταπόνηση του καρπού κατά 20% εν συγκρίσει με άλλα ποντίκια της αγοράς, ενώ ο ρυθμιζόμενος μεντεσές που φέρει, προσφέρει επιλογές από 0 έως και 20 μοίρες, προσαρμόζοντας και βελτιώνοντας τη γενικότερη στάση σας. Όσον αφορά τον μηχανισμό tracking, έχουμε να κάνουμε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, πετυχαίνοντας γρηγορότερη αλλά και με μεγαλύτερη ακρίβεια πλοήγηση. Η Logitech υπόσχεται 4 μήνες χρήσης με μια φόρτιση, με το ποσό να μειώνετε ελάχιστα σε περιπτώσεις όπου ο χρήστης κάνει χρήση των δύο έξτρα χαρακτηριστικών του ποντικιού (που είδαμε για πρώτη φορά στα MX Anywhere 2S και ΜΧ Master 2S). Τα Logitech Flow και Easy-Switch επιτρέπουν τη χρήση της συσκευής σε έως και τρείς υπολογιστές, ταυτόχρονα.



Η τιμή του ERGO έχει οριστεί στα $99.99 δολάρια, με τη διάθεση του να ξεκινά το Σεπτέμβριο στη Βόρειο Αμερική, ενώ ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την παγκόσμια διάθεση του.

Tags: