Το Facebook δανείζεται τα stories του Instagram

Αφού κανείς δε χρησιμοποιεί τα δικά του
07 Σεπτεμβρίου 2017 08:13
Το Facebook δανείζεται τα stories του Instagram

Παρόλη την καθολική αποτυχία των Facebook Stories, ο social media γίγαντας δεν το βάζει κάτω και επιμένει σε αυτό το χαρακτηριστικό. Έτσι δοκιμάζει μια νέα λειτουργία η οποία επιτρέπει στο χρήστη του Instagram να μοιραστεί το Story του και στο Facebook.

Το χαρακτηριστικό βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία και εμφανίστηκε σε ελάχιστους χρήστες, ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν θα καθιερωθεί τελικά. Τα Instagram Stories χρησιμοποιούνται από 250 εκατομμύρια ανθρώπους καθημερινά. Το Facebook είναι αποφασισμένο να αυξήσει το χρόνο ενασχόλησης των χρηστών με την εφαρμογή του και αυτός είναι ένας από τους τρόπους που δοκιμάζει.

Ο χρήστης του Instagram θα δει μια νέα επιλογή για να μοιραστεί εικόνες και videos που δημιουργήθηκαν με την in-app camera του Instagram, αυτή του διαμοιρασμού μέσω Facebook Story, ταυτόχρονα με το Instagram Story.

Στο Facebook, τα Instagram Stories θα εμφανίζονται στο Stories τμήμα, όπως θα εμφανιζόντουσαν αν την είχατε δημιουργήσει εκεί, ωστόσο θα διαθέτουν μια επισήμανση “Instagram” κάτω από το όνομα του Facebook χρήστη.