Η Razer ανακοίνωσε το Basilisk gaming mouse

Το πρώτο ποντίκι με "συμπλέκτη"
05 Σεπτεμβρίου 2017 04:30
Η Razer ανακοίνωσε το Basilisk gaming mouse

Η Razer ανακοίνωσε ένα ακόμη gaming περιφερειακό, μόνο που αυτήν τη φορά, έχει κάτι εντελώς πρωτότυπο να προσφέρει. Το νέο gaming ποντίκι της εταιρίας, Basilisk, φέρει έναν παραμετροποιήσιμο "συμπλέκτη" για τον αντίχειρα σας. 

Η default χρήση του από την εταιρία έχει οριστεί ως μια προσωρινή, ρύθμιση/εναλλαγή των DPI, που θα ταίριαζε σε FPS παιχνίδια, υπό τη χρήση κάποιου sniper -ο χρήσης θα μπορούσε να έχει ορίσει για παράδειγμα υψηλή απόκριση για την κίνηση της κάμερας μεταξύ μεγάλων αποστάσεων, ενώ πιέζοντας το πλήκτρο θα αποκτούσε χαμηλή απόκριση για μικρό-βελτιώσεις που θα του επέτρεπαν το τέλειο headshot. Γενικότερα οι χρήσεις του θα μπορούσαν να ενσωματωθούν στο play-style όλων των καταναλωτών, ταιριάζοντας περισσότερο σε σενάρια 'press-and-hold' παρά 'click' (βλ. Push-to-talk). Η εταιρία παραταύτα φαίνεται να έχει στο μυαλό της το πολύ-πετυχημένο PUBG, αφού αναφέρει τη χρήση του ως πλήκτρο 'pick-up' αντικειμένων (μια κατάσταση που συντροφεύει κάθε ματς του παιχνιδιού).



Στα των χαρακτηριστικών, έρχεται εξοπλισμένο με τον ίδιο αισθητήρα 16.000 DPI που φέρουν τα DeathAdder Elite και Lancehead Tournament Edition ποντίκια, ένα μικρό καντράν στο κάτω μέρος της συσκευής για την εναλλαγή της σκληρότητας της ροδέλας, μηχανικούς διακόπτες της εταιρίας και φυσικά τον Chroma φωτισμό. Όσον αφορά όμως εκείνους που δε θα βρουν χρήση για το νέο πλήκτρο της εταιρίας, υπάρχει η δυνατότητα εναλλαγής του με ένα λαστιχένιο καπάκι, επιτρέποντας σας να ξεχάσετε μια για πάντα την ύπαρξη του.

"Πρίν από σήμερα δεν ήξερα ότι χρειάζομαι έναν "συμπλέκτη" στο ποντίκι μου, αλλά τώρα αναρωτιέμαι πως έζησα ποτέ χωρίς αυτήν τη δυνατότητα" - Paul Miller, ειδησεογράφος του TheVerge

Η τιμή του Razer Basilisk έχει οριστεί στα $69.99 δολάρια, με τη διάθεση του να ξεκινά μέσα στον μήνα που διανύουμε.