Νέα hybrid PCs από τη Lenovo

Miix 5220, Yoga 720 και Yoga 920 κλέβουν την παράσταση
03 Σεπτεμβρίου 2017 20:46
Νέα hybrid PCs από τη Lenovo

Κατά ριπάς οι παρουσιάσεις νέων προϊόντων από τις εταιρίες στην IFA 2017 και η Lenovo δεν πάει πίσω. Στο booth της εταιρίας στο Βερολίνο ανακοινώθηκαν τα νέα hybrid (2-in-1) PCs απο όλων των οικονομικών κατηγοριών.

Ξεκινώντας από τα χαμηλά, έχουμε την παρουσίαση του νέου Lenovo Yoga 720, laptop 360 μοιρών. Κατά τα λεγόμενα της εταιρίας πρόκειται για έναν άξιο διάδοχο του προηγούμενου μοντέλου με αναβαθμισμένο υλικό και θεωρητική αυτονομία οκτώ ωρών. Το laptop έρχεται εξοπλισμένο με οθόνη αφής 12 ιντσών IPS FHD, τους Core i3, i5 και i7 7ης γενιάς της Intel και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που υποστηρίζει την υπηρεσία Windows Hello. Η εταιρία δεσμεύτηκε για την κυκλοφορία της συσκευής τον ερχόμενο Οκτώβριο με αρχική τιμή τα $649.

Το επόμενο μοντέλο που παρουσίασε η Lenovo ήταν το Miix 520. Μια ακόμα υβριδική συσκευή για όλους τους τύπους χρηστών. Τα 880 γραμμάρια βάρους της συσκευής αποτελούνται από έναν επεξεργαστή της Intel, σειράς i, όγδοης γενιάς καθώς και με την νέα Worldview Camera της Lenovo. Η καινούρια κάμερα, όπως υποστηρίζει η εταιρία, είναι ικανή να σκανάρει αντικείμενα σε τρισδιάστατη μορφή επιτρέποντας στον χρήστη να τα επεξεργαστεί ψηφιακά ή ακόμα και να τα εκτυπώσει.

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν πιο εύκολα χρησιμοποιώντας το συμβατό Lenovo Active Pen 2, που πωλείται ξεχωριστά.

Απάντηση στον ανταγωνισμό και της high-end κατηγορίας είχε η εταιρία με το καινούριο Lenovo Yoga 920. Τα μοντέλα της σειράς 9 είναι μια μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με αυτά της σειράς 7 και αυτό δεν φαίνεται μόνο στην τιμή. Το 920 πρόκειται για ένα πλήρως φορητό ultrabook αφού τα χαρακτηριστικά του εξυπηρετούν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Με διαγώνιο οθόνης 13.9’’, η ανάλυση 4K δεν μπορεί να μη χαρακτηριστεί ως overkill. Στη καρδιά του laptop βρίσκεται ένας επεξεργαστής της Intel, όγδοης γενιάς ενώ η Lenovo προσφέρει και ήχο Dolby Atmos. Η εταιρία συμπεριέλαβε δύο θύρες Thunderbolt 3 που δίνουν στο Yoga 920 πολλές επιλογές επεκτασιμότητας.

Προς το παρόν η Lenovo δεν έχει ανακοινώσει διαθεσιμότητα και τιμή του προϊόντος, ωστόσο αυτές οι πληροφορίες αναμένονται σύντομα.

Tags: