Η Apple έχει συγκεντρώσει περισσότερα δεδομένα άσκησης από οποιαδήποτε έρευνα

66.000 ώρες για το fitness εργαστήριό της
03 Σεπτεμβρίου 2017 11:24
Η Apple έχει συγκεντρώσει περισσότερα δεδομένα άσκησης από οποιαδήποτε έρευνα

Δημοσιογράφος τους Men’s Health ήταν προσκεκλημένος στο fitness εργαστήριο της Apple, όπου διαπίστωσε πως η εταιρία έχει κάνει μεγάλες προόδους στο θέμα άσκησης, ενώ τα δεδομένα που έχει συγκεντρώσει είναι περισσσότερα από οποιαδήποτε άλλη έρευνα έχει γίνει έως τώρα.

Το εργαστήριό μας έχει συγκεντρώσει περισσότερα δεδομένα πάνω στις δραστηριότητες και την άσκηση από οποιαδήποτε άλλη έρευνα στην ιστορία. Μέσα σε πέντε χρόνια έχουμε καταγράψει 33.000 συνεδρίες με πάνω από 66.000 ώρες δεδομένων, που αφορούν πάνω από 10.000 μοναδικούς συμμετέχοντες. – Jay Blahnik, Apple

Το εργαστήριο διαθέτει δεκάδες ερευνητές και επαγγελματίες του ιατρικού χώρου, ενώ από τις δοκιμασίες του περνούν εκατοντάδες άνθρωποι που ασκούνται καθημερινά. Για αυτό το λόγο η εταιρία είναι ιδιαίτερα περήφανη για το επερχόμενο WatchOS 4, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στα Apple Watch να συγχρονίζονται με καρδιολογικά μηχανήματα, ενώ θα μπορούν να καταγράφουν υψηλής έντασης ασκήσεις με ενδιάμεσες διακοπές.

Η Apple επενδύει στο fitness και τα Apple Watch της εταιρίας τα πάνε εξαιρετικά καλά στην αγορά, όπως δείχνουν πρόσφατες έρευνες. Το WatchOS 4 αναμένεται να ανακοινωθεί στο event της Apple στις 12 Σεπτεμβρίου.