Αυτά είναι τα MX Sound της Logitech

Τα ηχεία που επιτρέπουν motion-activated χειρισμό
01 Σεπτεμβρίου 2017 15:15
Αυτά είναι τα MX Sound της Logitech

Μεταξύ των προϊόντων που ανακοίνωσε η Logitech κατά τη διάρκεια της IFA 2017, υπήρξε ένα set ηχείων που ξεχώρισε, αφού τιτλοφορούσε ως: "Τα πρώτα premium Bluetooth ηχεία για το γραφείο σας". Λόγος για τα MX Sound, όπου η σχεδιαστική τους γραμμή (βλ. MX Master), καθώς και η ποιότητα του ήχου φαίνεται να αποδίδουν ικανοποιητικά, αποτελώντας μια ιδανική προσθήκη σε ένα καθόλα minimal γραφείο.



Φέρουν τη δυνατότητα διασύνδεσης τόσο μέσω 3.5mm audio-jack καλωδίου, όσο και μέσω Bluetooth (~24m), υποστηρίζοντας έως και δύο ταυτόχρονα συνδεδεμένες συσκευές. Η εναλλαγή μεταξύ αυτών όμως είναι που κάνει τη διαφορά, αφού σταματώντας την αναπαραγωγή μουσικής στη μια συσκευή, και έπειτα "παίζοντας" κάτι στη δεύτερη, εκείνα κάνουν την εναλλαγή αυτόματα, ενώ παράλληλα οι ειδοποιήσεις από το PC σας θα αναπαράγονται στη στιγμή.

Ένα ακόμη μεγάλο χαρακτηριστικό τους είναι ο motion-activated χειρισμός, αφού με την κίνηση του χεριού μπροστά από τα ηχεία, εμφανίζεται ένα set φωτιζόμενων εικονιδίων, επιτρέποντας τη σύζευξη νέων συσκευών, καθώς και την αυξομείωση του ήχου. Αν και πρόκειται για την πιο βασική υλοποίηση αναγνώρισης κίνησης, υπάρχουν πιθανότητες με κάποια μελλοντική software αναβάθμιση να προστεθούν δυνατότητες όπως η εναλλαγή/παράληψη κομματιών. Η διάθεση τους ξεκινά τον Οκτώβρη, με την τιμή τους να έχει οριστεί στα $100 δολάρια.