LG V30: Επίσημο με βελτιωμένη dual-camera

Επιτέλους με OLED οθόνη
31 Αυγούστου 2017 09:12
LG V30: Επίσημο με βελτιωμένη dual-camera

Το πολυαναμενόμενο LG V30 αποκαλύφθηκε από την εταιρία στα πλαίσια της IFA 2017 και θέτει τον εαυτό του ως τον κύριο ανταγωνιστή του Galaxy Note 8 και του S8+. Η νέα ναυαρχίδα της LG εγκαταλείπει τη δευτερεύουσα οθόνη που ήταν το σήμα κατατεθέν της V σειράς. Αντί αυτής, η LG έκανε τη μετάβαση σε P-OLED οθόνη, ενώ η εταιρία είναι ιδιαίτερα περήφανη για τη βελτιωμένη dual-camera στο πίσω μέρος.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η QHD P-OLED οθόνη αναλογίας 18:9 είναι 6 ιντσών και καλύπτει το 82% χάρη στα πολύ λεπτά bezels. Υποστηρίζει το HDR10 πρότυπο και διαθέτει λειτουργία Always On Display. Εσωτερικά βρίσκουμε τον Snapdragon 835 της Qualcomm, μια σημαντική αναβάθμιση από το 821 του LG G6. Συνοδεύεται από 4GB RAM και επιλογές για 64GB ή 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Η μπαταρία των 3.300mAh φορτίζει μέσω USB-C, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Ο συνδυασμός μετάλλου και γυαλιού στο σώμα της συσκευής διαθέτει πιστοποίηση IP68 για πρώτη φορά στη V σειρά. Ο ήχος παραμένει στον πρωταγωνιστικό ρόλο της V σειράς, με υποστήριξη QuadDAC και audio jack 3.5mm, ενώ στη συσκευασία συμπεριλαμβάνονται ακουστικά B&O.

Στην κάμερα τώρα έχουμε αναβάθμιση από το LG G6 και το V20. Στην dual-camera διάταξη ο ένας φακός παρέμεινε στα 16MP με f/1.6 αλλά ο wide-angle αναβαθμίστηκε από 8 σε 13MP με f/1.9. Η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 5MP.

Το LG V30 θα διατίθεται στην Κορέα από τα μέσα Σεπτεμβρίου και θα έρθει στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ λίγο αργότερα. Η τιμή του θα αποκαλυφθεί τις επόμενες μέρες.

Tags: