Android Oreo update ετοιμάζει η Motorola

Φήμες θέλουν μεγάλη λίστα συσκευών να δέχεται την αναβάθμιση
29 Αυγούστου 2017 04:39
Android Oreo update ετοιμάζει η Motorola

Όπως είχαμε αναφέρει, πολλοί είναι οι κατασκευαστές που προσπαθούν να προπορευτούν στα updates των συσκευών. Φήμες θέλουν εντατικές προσπάθειες να κάνει η Motorola κάτι που δεν έκανε για το Android 7.0 Nougat, αφού πολλές συσκευές της δεν έλαβαν ενημέρωση.

Οι πληροφορίες θέλουν την θυγατρική πλέον της Lenovo, να ετοιμάζει την ενημέρωση του καινούριου λογισμικού για μεγάλη λίστα των συσκευών της.

Συγκεκριμένα αναφέρονται τα  Moto Z, Moto Z-Droid, Moto Z Play, Moto Z Play Droid, Moto Z Force Droid, Moto Z2 (2017), Moto Z2 Force, Moto Z2 Play (2017), Moto G5, Moto G5 Plus, Moto G4, Moto G4 Plus, Moto G4 Play, Moto G5S, Moto G5S Plus και Moto M, ενώ αυτά που αναμένονται να μείνουν εκτός είναι τα Moto X, Moto X2, Moto X Play, Moto X-Force, Moto X Style, Moto Droid Turbo, Moto Droid Turbo 2, Moto Droid Maxx and Droid Maxx 2.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν ακόμα φήμες και τίποτα δεν είναι οριστικό. Η εταιρία μάλλον δουλεύει πυρετωδώς για να έκδοση της ενημέρωσης και η ανακοίνωση αυτής θα γίνει τελευταία στιγμή.

Η νέα έκδοση του Android έρχεται με πολλά νέα στοιχεία όπως ανανεωμένες ειδοποιήσεις, λειτουργία picture-in-picture, νέα emojis, βελτιωμένο WebView API και πολλά ακόμα.