Μια αναβάθμιση αχρήστεψε τηλεοράσεις της Samsung στην Ευρώπη

Η εταιρία εργάζεται σε ένα firmware-fix που θα διορθώσει το πρόβλημα
28 Αυγούστου 2017 04:30
Μια αναβάθμιση αχρήστεψε τηλεοράσεις της Samsung στην Ευρώπη

Αναφορές καταναλωτών στο 'The Guardian' και το βρετανικό forum της Samsung, κάνουν λόγο για Ευρωπαίους κατόχους τηλεοράσεων της εταιρίας, όπου παρατήρησαν εκείνες να αχρηστεύονται παντελώς, έπειτα από μια software αναβάθμιση. Οι ίδιοι αναφέρουν πως η εταιρία δεν ανταποκρίθηκε επαρκώς στις καταγγελίες. Πρόκειται για ένα firmware update που έγινε διαθέσιμο στο Ευρωπαϊκό κοινό στις 17 Αυγούστου και αφορά τη σειρά τηλεοράσεων MU του 2017.

"Μόλις ενημερωθήκαμε περί του ζητήματος, η αναβάθμιση σταμάτησε, και έκτοτε βρισκόμαστε σε επικοινωνία με κάθε πελάτη για την επίλυση του προβλήματος. Κάθε πελάτης που έχει επηρεαστεί, του συνιστούμε να έρθει σε επαφή με τη τοπική Samsung αντιπροσωπία. Ζητάμε συγνώμη από τους πελάτες μας για τυχόν ταλαιπωρία που ενδέχεται να προκαλέσαμε." - Samsung

Πρόκειται για μια περίεργη εποχή για τη Samsung, από τη μια η ανακοίνωση του Note 8 που ήρθε για να αποκαταστήσει το όνομα της σειράς, από την άλλη η φυλάκιση του αντιπρόεδρου της εταιρίας, Lee Jae-yong και τώρα αυτό. Όπως και να έχει, ελπίζουμε το ζήτημα να διευθετηθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Tags: