Το Facebook App μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες 360 μοιρών

Με το νέο update για χρήστες Android και iOS
26 Αυγούστου 2017 03:13
Το Facebook App μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες 360 μοιρών

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο 360 μοιρών είναι γεγονός εδώ και κάποιους μήνες στην πλατφόρμα του Facebook. Μέχρι τώρα οι χρήστες μπορούσαν να μεταφορτώσουν τέτοιο υλικό, αφότου το είχαν απαθανατίσει μέσω κάποιου τρίτου μέσου όπως κάμερες 360 μοιρών ή applications. Τώρα, με την καινούρια ενημέρωση της εφαρμογής για Android και iOS, αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Μέσα από την εφαρμογή, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν λήψη φωτογραφιών 360 μοιρών και να τις μοιραστούν αστραπιαία με τους δικτυωμένους φίλους τους. Είναι φυσικό πως η έλλειψη ειδικής κάμερας από τις κινητές συσκευές κάνει την διαδικασία να μοιάζει, λίγο-πολύ, σαν φωτογράφιση εικόνας Panorama. Μετά την ολοκλήρωση της λήψης, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το αρχικό σημείο της περιστροφικής φωτογραφίας καθώς και να γράψει τα ανάλογα σχόλια. Πέρα από την απλή δημοσίευση των φωτογραφιών θα υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης αυτών, ως εξώφυλλο προφίλ του χρήστη.

Λόγω της έλλειψης δυνατοτήτων, όπως αναφέραμε, από τις κινητές συσκευές, η λήψη βίντεο απουσιάζει από το application του Facebook, ενώ η μεταφόρτωση και η υποστήριξη του στην πλατφόρμα συνεχίζει κανονικά.