Android 8.0 Oreo σε HTC συσκευές

Σύντομα στις flagship συσκευές της εταιρίας
25 Αυγούστου 2017 05:33
Android 8.0 Oreo σε HTC συσκευές

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την επίσημη ανακοίνωση του Android 8.0 Oreo και η HTC μπαίνει δυναμικά στον ανταγωνισμό των updates. Όπως είναι λογικό, συσκευές όπως το Google Pixel και Nexus έχουν ένα μικρό προβάδισμα σε ενημερώσεις συστήματος λόγω του ότι χρησιμοποιούν την stock μορφή του λειτουργικού και ότι είναι όλα προϊόντα της Google. Κάτι τέτοιο, δε φαίνεται να τρομάζει την HTC η οποία δεσμεύτηκε δημοσίως ότι πολύ σύντομα θα φέρει την καινούρια έκδοση του Android στις συσκευές τις.

Όπως βλέπουμε και στο επίμαχο tweet, η εταιρία δηλώνει πως οι πρώτες ενημερώσεις θα έρθουν για τα HTC U11, U Ultra και HTC 10. Αυτή είναι μια κατανοητή κίνηση από την εταιρία καθώς θα πρέπει να διασφαλίσει στους χρήστες των πιο ακριβών συσκευών το καινούριο λειτουργικό, ωστόσο αφήνει να εννοηθεί πως θα ακολουθήσουν και άλλες συσκευές στο κοντινό μέλλον.

Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του update δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αλλά μάλλον δεν θα αργήσει αν κρίνουμε από την δημόσια δέσμευση που έκανε η HTC.