Lamborghini Alpha One: Το smartphone των $2.450

Για να είναι ασορτί με την Aventador
25 Αυγούστου 2017 04:12
Lamborghini Alpha One: Το smartphone των $2.450

Μεταξύ των πολυτελών και πολύ υψηλών επιδόσεων αυτοκινήτων, ο διάσημος οίκος της Ιταλικής Lamborghini, φαίνεται να πήρε την απόφαση να διαθέσει στο κοινό ένα smartphone εμπνευσμένο από κάποιο supercar. Συγκεκριμένα, η Lamborghini Mobile ανακοίνωσε το Alpha-One, ένα Android κινητό με τιμή $2,450.

Η συσκευή έρχεται εξοπλισμένη με τον Qualcomm Snapdragon 820, 4GB μνήμη RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, χαρακτηριστικά λίγο ξεπερασμένα από τον σημερινό ανταγωνισμό. Στο μπροστινό μέρος βρίσκεται μία QHD AMOLED οθόνη ενώ στο πίσω μία κάμερα των 20 megapixel. Η Ιταλική δερμάτινη πλάτη μαζί με το premium μέταλλο της βάσης, κρύβουν στο εσωτερικό σύστημα DAC (Digital to Analog Converter) και AMP για να μπορεί η συσκευή να υποστηρίζει κρυστάλλινο Dolby Atmos, ενώ όλα αυτά συνοδεύονται από την 3,250mAh μπαταρία και το Android 7.0.

Η συσκευή, όπως είναι λογικό, απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό, που σίγουρα δεν είναι ο μέσος καταναλωτής. Δεδομένου αυτού, η Lamborghini διαθέτει τη συσκευή για αγορά στο Harrod’s του Λονδίνου και σε συγκεκριμένα καταστήματα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μέσα στην τιμή περιλαμβάνεται και μία θήκη από Ιταλικό δέρμα για να μπορεί ο χρήστης να προφυλάσσει τη συσκευή.