Facebook Camera: GIFs, χρωματιστά κείμενα και δυνατότητα Live με το νέο update

Snapchat και Instagram εμπνέουν για ακόμη μια φορά
17 Αυγούστου 2017 00:29
Facebook Camera: GIFs, χρωματιστά κείμενα και δυνατότητα Live με το νέο update

Για ακόμη μια φορά φαίνεται πως το Facebook προσπαθεί να "χωρέσει" όσα περισσότερα μπορεί στη δυνατότητα κάμερας που κρύβει μέσα της η εφαρμογή. Με το νέο update που είναι διαθέσιμο από εχθές, οι χρήστες iOS και Android έχουν πλέον τη δυνατότητα να κάνουν Live, να δημιουργήσουν κινούμενες εικόνες και να διαμοιραστούν πολύχρωμα κείμενα απευθείας από την κάμερα.



Όσον αφορά την δυνατότητα Live τα πράγματα είναι πολύ απλά, με ένα swipe οι χρήστες βρίσκονται σε ζωντανή μετάδοση όπου και μπορούν να κάνουν χρήση φίλτρων και εφέ και να τα διαμοιραστούν απευθείας στο Story τους ή στο Timeline τους. Με ένα swipe από την άλλη μεριά και καταγράφοντας δύο δεύτερα, οι χρήστες δημιουργούν επαναλαμβανόμενες κινούμενες εικόνες (gifs) που επίσης μπορούν να διαμοιραστούν απευθείας στο Story ή το Timeline τους. Τέλος, το χαρακτηριστικό που μέχρι πρότινος είχατε συναντήσει ή και χρησιμοποιήσει στον τοίχο σας με το οποίο γράφατε κάτι πάνω σε ένα μονόχρωμο ή πολύχρωμο background υπάρχει πλέον και στην κάμερα, επιτρέποντας σας έτσι να διαμοιραστείτε κάτι αντίστοιχο και στο story σας.



Φυσικά και αυτές οι δυνατότητες δεν αποτελούν κάποια παρθενογένεση αφού παρόμοια χαρακτηριστικά φέρει τόσο το Snapchat όσο και το Instagram από το Δεκέμβριο.