Νέο μηχανικό πληκτρολόγιο από την SteelSeries

Με ενσωματωμένη λειτουργία του Discord
16 Αυγούστου 2017 14:15
Νέο μηχανικό πληκτρολόγιο από την SteelSeries

Μια από τις πιο γνωστές εταιρίες για τα ποιοτικά προϊόντα της στον χώρο του gaming, είναι η SteelSeries. Με μεγάλη γκάμα σε πληκτρολόγια, ποντίκια, ακουστικά και πολλά ακόμα περιφερειακά, αποτελεί μια από τις βασικότερες επιλογές του απαιτητικού κοινού και με το νέο της πληκτρολόγιο επαναφέρει τον ανταγωνισμό.

Το Apex M750 όπως ονομάζεται, είναι ένα πλήρως μηχανικό πληκτρολόγιο ακριβείας με full RGB LED φωτισμό, ενώ όπως δηλώνεται στη διαφήμιση, είναι “αθόρυβο σαν ψίθυρος”. Όπως πολλές εταιρίες τελευταία, έτσι και η SteelSeries, αποφάσισε να φύγει από τους πατροπαράδοτους Cherry διακόπτες και να δημιουργήσει τους δικούς της QX2 τους οποίους χρησιμοποιεί στην καινούρια συσκευή με την υπόσχεση ότι αντέχουν έως και 50 εκατομμύρια πατήματα.

Το κύριο selling point όμως κρύβεται στο software του πράγματος. Με το ανανεωμένο SteelSeries Engine o χρήστης μπορεί να προγραμματίσει το Apex M570 με ειδικά φωτιστικά μοτίβα για ειδοποιήσεις email και chat ενώ έχει ενσωματωθεί ειδική ρύθμιση για την εφαρμογή chat Discord.

Το πληκτρολόγιο είναι διαθέσιμο στο site της εταιρίας στην τιμή των €170.