Έρευνα δείχνει πως δεν είναι πολλοί αυτοί που θα έδιναν $1.000 για το νέο iPhone

Αποδεικνύει τα αυτονόητα
15 Αυγούστου 2017 08:10
Έρευνα δείχνει πως δεν είναι πολλοί αυτοί που θα έδιναν $1.000 για το νέο iPhone

Όλες οι αναφορές μέχρι τώρα μας δείχνουν πως το iPhone 8 θα είναι το ακριβότερο iPhone της Apple μέχρι τώρα, με την τιμή να αγγίζει ή και να ξεπερνάει τα $1.000. Πόσοι όμως είναι διατεθειμένοι να δώσουν αυτό το ποσό για το νέο iPhone;

Όχι πολλοί, όπως αποκαλύπτει έρευνα της Barclay. Σύμφωνα με αυτή, μόλις το 11% των ερωτηθέντων είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν $1.000 ή και περισσότερα για το νέο iPhone. Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων θεωρούν πως το μεγαλύτερο ποσό που θα μπορούσαν να διαθέσουν είναι τα $582, ποσό που μεταφράζεται σε περίπου $50 ανά μήνα για 12 μήνες.

Η ίδια έρευνα εφαρμόστηκε έπειτα αποκλειστικά σε χρήστες iPhone, με τα ποσοστά να ανεβαίνουν ελαφρώς. Αυτή τη φορά το 18% δήλωσε έτοιμο να πληρώσει $1.000 ή και περισσότερα για το νέο iPhone.

Να σημειώσουμε πως οι απαντήσεις προέρχονται από την αμερικανική αγορά, με την αγοραστική δυνατότητα που αυτό συνεπάγεται. Επιπλέον, εκεί υπάρχει η δυνατότητα iPhone Upgrade, με την οποία οι χρήστες δίνουν πίσω το προηγούμενο iPhone και παίρνουν το νέο μοντέλο με μηνιαίες πληρωμές στη διάρκεια 12 μηνών.

Εσείς πόσα θα ήσασταν διατεθειμένοι να δώσετε για το νέο iPhone; Μετρητοίς; Με δόσεις; Με επιδότηση συμβολαίου; Ποιο θα ήταν το “ταβάνι” σας;

Tags: