Τα iPhone 7S και 7S Plus αφήνουν την πλάτη αλουμινίου

Για κάτι που ίσως να μη χαροποιήσει όλους τους fans της Apple
07 Αυγούστου 2017 13:42
Τα iPhone 7S και 7S Plus αφήνουν την πλάτη αλουμινίου

Με όλο το hype που περικυκλώνει το πολυαναμενόμενο iPhone 8 έχουν σκιαστεί οι δυο συσκευές που θα ανακοινωθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, iPhone 7s και 7s Plus. Όπως έχει η παράδοση με κάθε συσκευή της σειράς S της εταιρίας, έρχονται και οι περισσότερες αναβαθμίσεις. Το iPhone 5S έφερε το Touch ID, το 6S το 3D Touch και από ότι φαίνεται στην πιο πρόσφατη διαρροή το 7S θα φέρει την ασύρματη φόρτιση.

Στις φωτογραφίες διακρίνουμε την αλλαγή της πλάτης του τηλεφώνου από αλουμίνιο σε κάποιου είδους γυαλί, μια αλλαγή που μπορεί να έγινε για χάρη του καινούριου χαρακτηριστικού.

Μάλλον, το συγκεκριμένο πρωτότυπο είναι του iPhone 7S Plus, καθώς παρατηρούμε τις δυο οπίσθιες κάμερες. Ο σκελετός της συσκευής φαίνεται να είναι ίδιος μεταλλικός και η απουσία του audio jack να παραμένει.

Αν και η διαρροή έγινε μέσω του Sonny Dickson, που στο παρελθόν έχει κάνει και άλλες οι οποίες βγήκαν αληθινές, καλό θα ήταν να μην πάρουμε ως δεδομένα τα παραπάνω. Τα νέα iPhone αναμένονται να παρουσιαστούν σε λίγες μόλις βδομάδες και έτσι να λήξει η αγωνία για τα εκατομμύρια fans της Apple που αναμένουν να δουν εάν θα αναβαθμίσουν τις συσκευές τους.

Πείτε μας στα σχόλια εάν θεωρείτε σωστή την αλλαγή από αλουμίνιο σε γυαλί για το πίσω μέρος του iPhone 7S.