Samsung Note 9: Δακτυλικό αποτύπωμα οθόνης;

Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης
07 Αυγούστου 2017 14:07
Samsung Note 9: Δακτυλικό αποτύπωμα οθόνης;

Σύμφωνα με αναφορές της KGI Securities, η Samsung σκοπεύει να επιχειρήσει την ενσωμάτωση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα σε OLED οθόνη. Η συγκεκριμένη τεχνολογία φημολογείται πως αναπτύσσεται από την αντίπαλο Apple, με σκοπό την χρήση της στο iPhone, ωστόσο βάσει των δηλώσεων του γνωστού αναλυτή Ming-Chi Kuo δεν είναι ακόμα έτοιμη να κάνει αυτό το βήμα στο iPhone που περιμένουμε φέτος.

Αν όντως οι ισχυρισμοί αυτοί ισχύουν, φαίνεται πως η κορεατική εταιρία μπορεί να έχει προβάδισμα στην έκδοση αυτής της πατέντας χωρίς ιδιαίτερη πίεση από την Apple. Στην ίδια ανάρτηση αναφέρεται πως η εταιρία δεν θα διακινδυνέψει να βγάλει πρόωρα συσκευή με αυτό το χαρακτηριστικό ενώ θα αξιοποιήσει το χρόνο για να βελτιώσει τα σχέδια της. Έτσι καταλαβαίνουμε πως το δακτυλικό αποτύπωμα στην πλάτη του κινητού θα έχει θέση και στο Galaxy S9 με ελπίδες να δούμε την νέα εφαρμογή κάτω από την οθόνη στο Galaxy Note 9.

Συγκεκριμένο απόσπασμα του άρθρου αναφέρει:

Το Galaxy S9 θα έχει τα χαρακτηριστικά της αναβαθμισμένης αναγνώρισης ίριδας και της διπλής κάμερας, η Samsung δεν έχει λόγο να ρισκάρει την ενσωμάτωση αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη σε πιεσμένο πρόγραμμα.