Το Galaxy S8 σημειώνει περισσότερες από 20 εκατομμύρια πωλήσεις

Η επερχόμενη κυκλοφορία του επετειακού iPhone δεν φαίνεται να επηρεάζει την πορεία της συσκευής
05 Αυγούστου 2017 10:29
Το Galaxy S8 σημειώνει περισσότερες από 20 εκατομμύρια πωλήσεις

Σύμφωνα με έρευνα της φίρμας Strategy Analytics που δημοσίευσε το 'The Investor', η πορεία του Galaxy S8 της Samsung φαίνεται να μην επηρεάζεται από τον ντόρο της επερχόμενης κυκλοφορίας του επετειακού iPhone.

Βάσει της έρευνας, η εταιρίας έχει "πουλήσει" (προμηθεύσει) περισσότερες από περίπου 20 εκατομμύρια συσκευές, με τις 278 χιλιάδες να έχουν γίνει το πρώτο εικοσιτετράωρο. Ο επικεφαλής του mobile τμήματος της εταιρίας, Koh Dong-Jin, είχε δηλώσει σε μια εμφάνισή του στον Τύπο πως οι πωλήσεις της συσκευής έχουν ξεπεράσει εκείνες του Galaxy S7 κατά 15% την ίδια περίοδο, ενώ κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης στελεχών, η εταιρία ανακοίνωσε πως υπάρχουν περιοχές όπου "μιλάμε" για διπλάσιο αριθμό πωλήσεων παρά την ενός μήνα διαφορά κυκλοφορίας εις βάρος του S8.

Αν και σίγουρα το επετειακό iPhone της Apple θα σπάσει ρεκόρ για ακόμη μια φορά, η Samsung κατάφερε κάτι παραπάνω από το απλά να 'ταράξει τα νερά', καθότι κέρδισε πίσω το καταναλωτικό κενό που άφησε το Note 7. Αναμένουμε την κυκλοφορία του Galaxy Note 8 στη Νέα Υόρκη στις 23 Αυγούστου όπου και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο ολοκληρωτικά.