Το Reddit θα αποκτήσει νέο design

Θα δανειστεί στοιχεία από Facebook και Twitter
01 Αυγούστου 2017 21:00
Το Reddit θα αποκτήσει νέο design

Μια από τις μεγαλύτερες σελίδες του παγκόσμιου ιστού, με φανατική ομάδα χρηστών είναι το Reddit. Η πλατφόρμα του Reddit έχει γίνει γνωστή και τόσο δημοφιλής ανάμεσα στους χρήστες του internet γιατί διατηρεί μια νοοτροπία ανοιχτής κοινότητας που ο καθένας μπορεί να αναρτά, να σχολιάζει και να συζητά ελεύθερα το οτιδήποτε. Μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας, η εταιρία πίσω από την υπηρεσία αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει κάποια βασικά πράγματα και πρώτα από όλα τον σχεδιασμό.

Η σημερινή έκδοση του Reddit θυμίζει λίγο φόρουμ στις αρχές της δεκαετίας 2000, με αυτό να μην είναι απαραίτητα κακό. Αν και έχει μεγάλη έλλειψη σε γραφικά στοιχεία και άλλα πρόσθετα που συναντούμε σε σύγχρονες σελίδες, η πλατφόρμα έχει καταφέρει να είναι απόλυτα χρηστική, κάτι που προσελκύει τους χρήστες. Ο CEO της εταιρίας, Steve Huffman, πάνω στο θέμα δήλωσε τα εξής

Έχουμε μεγάλο χρέος απέναντι στους χρήστες. Το Reddit φαίνεται παλιό. Δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με το “παλιό”.

Φήμες θέλουν την, υπό κατασκευή, σελίδα να έχει ακολουθήσει την λογική άλλων κοινωνικών δικτύων, όπως το Facebook και Twitter, με σχεδιασμό χρονολογίων. Πάντως, ο εν ενεργεία σχεδιασμός της σελίδας φαίνεται να εξυπηρετεί ολοκληρωτικά τον σκοπό του χωρίς να αφήνει παραπονεμένους τους χρήστες.