Οι πωλήσεις του LG V30 ξεκινούν στις 28 Σεπτεμβρίου

Και στην Ελλάδα καθώς και σε όλη την Ευρώπη
30 Ιουλίου 2017 19:43
Οι πωλήσεις του LG V30 ξεκινούν στις 28 Σεπτεμβρίου

Όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα το LG V30, έχει οριστεί να ανακοινωθεί επισήμως στις 31 Αυγούστου, στην έκθεση της εταιρίας στο Βερολίνο. Νέες πληροφορίες θέλουν την συσκευή να έρχεται στα ράφια των καταστημάτων, παγκοσμίως, στις 28 Σεπτεμβρίου, ούτε ολόκληρο μήνα μετά την παρουσίαση, με μοναδική εξαίρεση την Νότια Κορέα που θα κυκλοφορήσει λίγο νωρίτερα.

Η απουσία των προκατόχων της σειράς έκανε το Ευρωπαϊκό κοινό να δυσανασχετήσει, κάτι στο οποίο έδωσε βάση αυτή τη φορά η LG, αφού το κινητό προορίζεται να φτάσει και στα ελληνικά καταστήματα.

Πέρα από κάποιες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της συσκευής, δεν υπάρχουν πολλές διαρροές. Το κινητό, βάσει δημοσιευμάτων, έρχεται εξοπλισμένο με οθόνη OLED διαγωνίου 6 ιντσών και αναλογία απεικόνισης 18:9, όπως το G6. Ο πυρήνας του θα αποτελείται από έναν Snapdragon 835, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Να σημειώσουμε πως θα είναι η πρώτη συσκευή της LG με Snapdragon 835, αφού το LG G6 ενσωμάτωσε τον 821. Η LG ελπίζει το LG V30 να αποτελέσει τον άμεσο ανταγωνιστή της νέας ναυαρχίδας της Samsung, Galaxy Note 8, το οποίο θα παρουσιαστεί μια εβδομάδα νωρίτερα από το V30, στις 23 Αυγούστου.

Tags: