Νέο leak συσκευασίας θέλει bezel-less iPhone 8

Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει
29 Ιουλίου 2017 21:07
Νέο leak συσκευασίας θέλει bezel-less iPhone 8

Νέα διαρροή έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου μέσω της πλατφόρμας Shlashleaks, με φωτογραφία η οποία δείχνει την αναμενόμενη συσκευασία της συσκευής. Όπως όλα τα χρόνια παραγωγής, έτσι και τώρα, η Apple μάλλον θα ακολουθήσει την παράδοση και στο εξωτερικό της συσκευασίας θα υπάρχει ένα περίγραμμα της συσκευής. Βάσει αυτού του στοιχείου, από την φωτογραφία καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα bezel-less κινητό με την απουσία του κεντρικού Home Button.

Αν θεωρήσουμε την πηγή έμπιστη, τότε το ερώτημα για το που βρίσκεται το χαρακτηριστικό Home Button παραμένει. Πολλοί εικάζουν πως η Apple θα χρησιμοποιήσει την πατέντα που κατοχύρωσε πριν κάτι μήνες και θα ενσωματώσει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Άλλοι πιστεύουν πως θα αλλάξει ρότα και θα μετακινήσει το φυσικό πλήκτρο μαζί με τον αισθητήρα στο πίσω μέρος της συσκευής.

Το iPhone 8 αναμένεται να ανακοινωθεί, επίσημα, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και όπως πάντα όσο πλησιάζουμε προς την μεγάλη στιγμή, τόσο περισσότερα θα είναι τα leaks που θα δημοσιεύονται.