Αυτό είναι το Moto Z2 Force Edition

Άλλη μια ναυαρχίδα χωρίς θύρα audio jack
26 Ιουλίου 2017 15:28
Αυτό είναι το Moto Z2 Force Edition

Όπως και με τη πρώτη έκδοση του Moto Z της Motorola, το φημολογούμενο Moto Z2 Force Edition αποτελεί πραγματικότητα και η εταιρία εγγυάται για ακόμη μια φορά ότι θα είναι shatter-proof.

Το Moto Z2 Force πλαισιώνεται από μια ενισχυμένη μεταλλική κατασκευή κράματος αλουμινίου της σειράς 7000, ακολουθώντας μια λεπτή σχεδιαστική γραμμή. Φέρει QHD AMOLED οθόνη στις 5.5'' ίντσες, η οποία προστατεύεται από την τεχνολογία 'Moto ShatterShield' της ίδιας και όχι από κάποια υλοποίηση Gorilla Glass της Corning.



Παίρνοντας μέρος στην τάση της εποχής, έρχεται εξοπλισμένο με δύο κάμερες των 12MP (μια μονόχρωμη και μια έγχρωμη) σε οριζόντια διάταξη, προσφέροντας έτσι τη γνωστή λειτουργία του "bokeh" που είδαμε σε υλοποιήσεις της Apple και της OnePlus.


Κάτω από το "καπό", ένας Snapdragon 835 της Qualcomm, με 6GB μνήμης και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου να τον συνοδεύουν, δίνει ζωή στη συσκευή. Με τη μπαταρία να αγγίζει μόλις τα 2.730mAh (εν αντιθέσει με τα 3.500mAh του πρώτου Z Force), η εταιρία εγγυάται πως μια ημέρα χρήσης μπορεί να θεωρειθεί δεδομένη. Μεγάλο "ατού" η TurboPower δυνατότητα φόρτισης του κινητού, που επιτρέπει 8 έξτρα ώρες λειτουργίας με μερικά μόλις λεπτά στην πρίζα.



Το κινητό τρέχει την έκδοση Android 7.1.1 με την εταιρία να υπόσχεται αναβάθμιση στην έκδοση O όταν εκείνη κυκλοφορήσει. Όπως και το Z2 έτσι και το Force είναι ένα modular κινητό τηλέφωνο, με τη Motorola να έχει ανακοινώσει ήδη κάποια: Camera Mod, 360° βίντεο, 3D καταγραφή ήχου κ.α.



Η συσκευή βρίσκεται διαθέσιμη για προ-παραγγελία από χτες, με τη διάθεσή της να ξεκινά από τις αρχές του Αυγούστου στα $750 δολάρια σε τρείς χρωματικές επιλογές (Μαύρο, Λευκό/Χρυσό και Lunar Gray).

Tags: