Το Galaxy Note 8 σε νέο video

Μια ανεπίσημη απεικόνιση που ταιριάζει στις προδιαγραφές
10 Ιουλίου 2017 16:30
Το Galaxy Note 8 σε νέο video

Ένα νέο βίντεο ήρθε στο προσκήνιο του διαδικτύου αυτές τις μέρες, παρουσιάζοντας μια απεικόνιση του πολυαναμενόμενου Samsung Galaxy Note 8. Αν και το βίντεο είναι καθ' όλα unofficial δεν παύει να ταιριάζει πλήρως τόσο στα προηγούμενα leaks, όσο και στις μέχρι τώρα γνωστές προδιαγραφές του κινητού τηλεφώνου του κορεατικού κολοσσού.



Η τύπου Infinity οθόνη, αναλογίας 18.5:9, η θέση των πλήκτρων καθώς και η ύπαρξη εκείνου που αφορά τη Bixby, η παρουσία μιας επιπρόσθετης always on οθόνης, το S-Pen καθώς και η διπλή διάταξη καμερών, όλα έχουν την θέση τους στο βίντεο που ακολουθεί. Να σημειωθεί πως υπήρχαν και αρκετές αστοχίες στο παρόν βίντεο, όπως η έλλειψη εκείνης της σχεδιαστικής "διόγκωσης" γύρω από την κάμερα, καθώς και η παρουσία τριών αισθητήρων στα αριστερά και δεξιά του grill των ηχείων που φαντάζει εντελώς απίθανη.

Η παρουσίαση της συσκευής αναμένεται για την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου ή τις αρχές του Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε σας συνιστούμε όπως και κάθε φορά να είστε επιφυλακτικοί με παντός τύπου leak ή concept. Πείτε μας όμως στα σχόλια αν βρίσκετε ελκυστικό το συγκεκριμένο render.