Το Spotify δοκιμάζει "driving mode"

Η ασφάλεια πάνω από όλα
08 Ιουλίου 2017 23:32
Το Spotify δοκιμάζει

Σε σύγχυση βρίσκονται οι χρήστες της πλατφόρμας για το αν ότι φημολογείται αληθεύει η όχι. Με στοιχεία μιας ανάρτησης στην πλατφόρμα του Reddit, φαίνεται πως η εταιρία έχει βάλει στα σκαριά την ανάπτυξη επιλογής driving mode, για τη χρήση της εφαρμογής. Από τις φωτογραφίες του post, καταλαβαίνουμε πως στην οθόνη “Now Playing”  υπάρχει ένα εικονίδιο αυτοκινήτου το όποιο είναι ο διακόπτης εναλλαγής ανάμεσα στις δυο λειτουργίες. Κατά την εκκίνηση της λειτουργίας αυτοκινήτου, όλα τα πλήκτρα χειρισμού (επόμενο/προηγούμενο τραγούδι, play/pause κλπ) μεγαλώνουν σε μέγεθος με στόχο την πιο εύκολη πρόσβαση από τον χρήστη.

 

Ένα ακόμα στοιχείο το όποιο φαίνεται να έρχεται μαζί με την καινούρια λειτουργία, είναι αυτό των φωνητικών εντολών. Μεταξύ των άλλων εμφανίζεται και ένα εικονίδιο μικροφώνου που εικάζουμε πως ενεργοποιεί τον φωνητικό χειρισμό της εφαρμογής.

Όλα τα παραπάνω είναι μέρος μιας beta έκδοσης της πλατφόρμας η οποία προοριζόταν, αρχικά, για μέλη τις εταιρίας, ωστόσο για κάποιο λόγο βρέθηκε σε κάποια κινητά χρηστών. Ένας από αυτούς ήταν και ο χρήστης Chris54721, του Reddit, όπου έκανε γνωστή την κίνηση αυτή της εταιρίας.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτό θα είναι μέρος ενός επίσημου update για όλους τους χρήστες τις πλατφόρμας, αφού η εταιρία δεν έχει σχολιάσει κάτι δημόσια.

Tags: