Νέες διαρροές για το Galaxy Note 8

Σε υψηλότερη τιμή από το Galaxy S8;
25 Ιουνίου 2017 07:25
Νέες διαρροές για το Galaxy Note 8

Με την εταιρία να ακροβατεί πάνω σε σχοινί μετά την υπόθεση του Galaxy Note 7, νέες φήμες θέλουν το διάδοχο της σειράς να μην εντυπωσιάζει τόσο. Με βάση της δημοσιεύσεις του γνωστού, για τις διαρροές πληροφοριών, Evan Blass, η καινούρια συσκευή από τον κορεατικό κολοσσό δεν φέρει αξιοσημείωτο hardware.

Στην οπίσθια μεριά του κινητού, πλέον, θα υπάρχει σύστημα διπλής κάμερας καθώς και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, που θα τοποθετηθεί λίγο πιο μακριά από τους φακούς από ότι στο Galaxy S8. Για τον επεξεργαστή της συσκευής δεν έχει γίνει λόγος, αλλά φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει με 6GB RAM και μια μέτριας χωρητικότητας μπαταρία, των 3,300mAh.

Ενώ άλλες πηγές θέλουν την Samsung να παρουσιάζει το Note 8 μέχρι τα τέλη του Αυγούστου, ο Blass επιμένει πως η εταιρία δεν θα ρισκάρει την γρήγορη έκδοση του κινητού, αλλά θα μείνει στο αρχικό χρονικό πλάνο που θέτει την δημοσίευση της συσκευής τέλη Σεπτεμβρίου και την άφιξη στα ράφια των καταστημάτων αρχές Οκτωβρίου.

Αυτό που έχει δημιουργήσει τις μεγαλύτερες εντυπώσεις είναι η τιμή πώλησης τoυ Galaxy Note 8 που βάσει των πληροφοριών, στην Ευρώπη αναμένεται να ξεκινά από τα 999€.

Πάντως, το αγοραστικό κοινό φαίνεται να περιμένει και την ανακοίνωση του αντίπαλου στρατοπέδου, αυτό της Apple και του iPhone 8, για να μπορέσει να συγκρίνει τις συσκευές και να πάρει τις αποφάσεις του.