Το Dailymotion περνάει σε νέα εποχή

Ανασχεδιασμός και υψηλής ποιότητας video
22 Ιουνίου 2017 07:34
Το Dailymotion περνάει σε νέα εποχή

Από ένα ολικό ανασχεδιασμό θα περάσει η εφαρμογή του Dailymotion, καθώς και η στρατηγική διαφήμισης αυτού. Η εταιρία δημιουργεί νέες συνεργασίες για να προσφέρει μεγαλύτερης ποιότητας videos, όπως για παράδειγμα με το CNN, τη Universal Music Group και το Vice, με σκοπό να προσελκύσει νέο κοινό.

Το Dailymotion έχει ιστορικό ανάρτησης πειρατικού περιεχομένου από χρήστες, κάτι που οδήγησε την εταιρία σε πολλά νομικά προβλήματα, ακόμα και σε ban από ορισμένες χώρες. Ήρθε η ώρα λοιπόν να αλλάξει σελίδα. Οι 300 εκατομμύρια μηνιαίοι χρήστες είναι πολλοί λιγότεροι από το ένα δισεκατομμύριο του YouTube, αλλά σύμφωνα με το Reuters, η μητρική εταιρία Vivendi έχει προσλάβει 100 μηχανικούς για τη βελτίωση του Dailymotion.

Στην ανασχεδιασμένη εφαρμογή για desktop, iOS και Android που αναμένεται στις 25 Ιουλίου σε παγκόσμια κλίμακα, το video περιεχόμενο θα είναι χωρισμένο σε τέσσερις κατηγορίες, news, sports, music και entertainment, ενώ το κοινό στο οποίο θα απευθύνεται θα είναι 18-49 ετών. Εσείς χρησιμοποιείτε κάποια εναλλακτική video υπηρεσία πέρα από το YouTube;

Tags: