Το Snap Map σας επιτρέπει να δείτε την τοποθεσία των φίλων σας

Νέο χαρακτηριστικό στο Snapchat
22 Ιουνίου 2017 06:34
Το Snap Map σας επιτρέπει να δείτε την τοποθεσία των φίλων σας

Το Snapchat μας έχει συνηθίσει στη διαρκή εισαγωγή νέων χαρακτηριστικών και το πιο πρόσφατο από αυτά είναι το Snap Map, το οποίο σας επιτρέπει να δείτε την τοποθεσία των φίλων σας και αυτοί τη δική σας.

Προσπαθώντας να κάνετε zoom out από τη λειτουργία κάμερας στο Snapchat με τα δύο δάχτυλα, θα εμφανιστεί ο χάρτης. Οι φίλοι που έχουν δεχτεί να εμφανίζεται η τοποθεσία τους, θα εμφανιστούν στο χάρτη. Η ρύθμιση είναι απενεργοποιημένη από default, ενώ αν δε θέλετε να εμφανίζεστε μπορείτε να επιλέξετε το Ghost Mode. Την τοποθεσία σας μπορείτε να τη μοιραστείτε με όλους τους φίλους σας ή επιλεγμένους φίλους.

Να σημειώσουμε πως η τοποθεσία σας θα εμφανίζεται κάθε φορά που ανοίγετε την εφαρμογή και δε θα λειτουργεί στο background όταν δεν τη χρησιμοποιείτε, ενώ μετά από μερικές ώρες θα εξαφανιστεί και το Bitmoji σας από το χάρτη.

Υπάρχουν επίσης και τα heat zones, μέρη δηλαδή όπου έχουν καταγραφεί πολλά snaps, για να δείτε αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στην περιοχή, όπως για παράδειγμα μια συναυλία. Η αναβάθμιση έχει ήδη αρχίσει να διατίθεται σε Android και iOS.