LG G6+ | Η νέα προσθήκη της LG με αναβάθμιση στον αποθηκευτικό χώρο

Μαζί και νέο update για το G6
20 Ιουνίου 2017 06:52
LG G6+ | Η νέα προσθήκη της LG με αναβάθμιση στον αποθηκευτικό χώρο

Η LG ανακοίνωσε το ελαφρώς βελτιωμένο “αδερφάκι” του LG G6, μαζί με ένα software update και για τις δύο συσκευές.

Καταρχάς το LG G6+ όπως το ονόμασε, έρχεται με αναβαθμισμένο αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος πλέον είναι στα 128GB. Επιπλέον, εξοπλίζει το G6+ με 32-bit Hi-Fi Quad DAC, κάτι που μόνο η κορεατική εκδοχή του G6 διέθετε. Τέλος, το G6+ θα έρθει με ένα ζευγάρι premium ακουστικών από την B&O PLAY.

Θα έρθει σε 3 χρώματα, Optical Marine Blue, Optical Terra Gold, and Optical Astro Black. Το “Optical” στην ονομασία αναφέρεται στην ιδιότητα του χρώματος να αλλάζει αποχρώσεις υπό διαφορετικές γωνίες θέασης. Ανεξαρτήτως χρώματος όμως, η εμπρόσθια όψη θα είναι μαύρη. Λεπτομέρειες για την τιμή και τη διαθεσιμότητα δεν έγιναν γνωστές, η LG αποκάλυψε όμως πως σε ορισμένες αγορές το G6+ θα έρθει και με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Τώρα, στο θέμα της αναβάθμισης software που θα έρθει και στο LG G6+ αλλά και στο LG G6, θα δούμε ένα νέο Low Power Consumption mode. Χρησιμοποιώντας το Contextual Hub Runtime Environment (CHRE) της Google, το All-Ways Aware hub της LG θα επιτρέπει στους αισθητήρες της συσκευής να συλλέγουν διαρκώς δεδομένα χωρίς να επιβαρύνουν την απόδοση ή την μπαταρία της συσκευής.

Προστίθεται επίσης το Face Print, ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας βασισμένο στην αναγνώριση προσώπου, το οποίο η LG υπόσχεται πως θα ξεκλειδώνει τη συσκευή σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Τέλος, προστίθεται η λειτουργία Covered Lens, η οποία σας ειδοποιεί όταν ανιχνεύει δάχτυλα μπροστά από το φακό, για φωτογραφίες χωρίς λάθη.

Tags: