Αυτό είναι το PowerPlay Mousepad της Logitech

Το πρώτο mousepad της αγοράς με ασύρματη φόρτιση 
13 Ιουνίου 2017 10:00
Αυτό είναι το PowerPlay Mousepad της Logitech

Η Logitech ανακοίνωσε το G PowerPlay Wireless Charging System. Πρόκειται για το πρώτο mousepad της αγοράς με πραγματική υποστήριξη ασύρματης φόρτισης. Αν θυμάστε, στα πλαίσια της Computex είχαμε κάνει αναφορά στο Concept Zeus της Corsair, οι διαφορές των οποίων είναι όμως πολλές.



Αυτήν την φορά έχουμε να κάνουμε με ένα προϊόν που είναι απτό, έχει φύγει δηλαδή από το στάδιο του concept, ενώ η ασύρματη φόρτισή του λειτουργεί καθ' όλη την επιφάνειά του, ακόμη και όταν το ποντίκι βρίσκεται σε χρήση. Η εταιρία φαίνεται να σχεδιάζει καιρό το προϊόν καθότι δεν κάνει χρήση κάποιου διαδεδομένου προτύπου wireless charging (βλ. Qi) αλλά φέρει το νέο proprietary πρότυπο της ίδιας, Lightspeed. Φυσικά και δεν λείπει ο RGB σχεδιασμός, ενώ η βάση ενσωματώνει receiver για το ποντίκι, κερδίζοντας τόσο αμεσότητα επικοινωνίας όσο και μια ακόμη USB θύρα στον υπολογιστή σας.



Η συσκευασία περιλαμβάνει την επιφάνεια ασύρματης φόρτισης, δύο επιφάνειες mousepad (μαλακή και σκληρή), καθώς και ένα Powercore μετατροπέα που αναλαμβάνει να δώσει στο ποντίκι σας τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Για την ώρα υποστηρίζει μόνο τα ποντίκια Logitech G903 καθώς και G703 (η διάθεση των οποίων αρχίζει τον Ιούνιο). Το κόστος του θα αγγίζει τα $99 δολάρια και θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 20 Αυγούστου, στην Αμερικανική και Βρετανική αγορά.