Η ανανεωμένη έκδοση των J-Series smartphone της Samsung

Ουσιαστικές αλλαγές στην οικονομική σειρά μοντέλων της εταιρίας
08 Ιουνίου 2017 00:16
Η ανανεωμένη έκδοση των J-Series smartphone της Samsung

Η Samsung ανανέωσε τη σειρά J κινητών τηλεφώνων της. Πρόκειται για τρείς συνολικά συσκευές, τα J3, J5 και J7, με μόνο το πρώτο να βρίσκεται ήδη εντός της αμερικάνικης αγοράς από την AT&T.

To J3 έρχεται με μια 5" ιντσών HD οθόνη, τον τετραπύρηνο Exynos7570 στα 1.4GHz, 2GB μνήμης, 16GB αποθηκευτικού χώρου και μια 2.400mAh μπαταρία. Η τιμή του έχει οριστεί στα €219 ευρώ και θα κυκλοφορήσει εντός της Ευρώπης από τον Αύγουστο.



To J5 έρχεται με μια 5.2" ιντσών HD Super AMOLED οθόνη, τον ίδιο επεξεργαστή με το μικρότερο αδερφάκι του αλλά υπερχρονισμένο στα 1.6GHz, 2GB RAM, 16GB χώρο αποθήκευσης, την δυνατότητα αναβάθμισης του χώρου μέσο microSD (έως 256GB), καθώς και 13MB εμπρόσθια και οπίσθια κάμερα. Το κινητό θα κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά τον Ιούνιο, στην τιμή των €279 ευρώ.



Τέλος, το J7 έρχεται με μια 5.7" ιντσών HD Super AMOLED οθόνη, τα ίδια χαρακτηριστικά με το αμέσως προηγούμενο μοντέλο του άρθρου, αλλά με την ειδοποιό διαφορά των 3GB μνήμης. Η συσκευή θα βρεθεί στα ράφια των Ευρωπαϊκών καταστημάτων τον Ιούλιο, στην τιμή των €339 ευρώ.



Όλες οι συσκευές έρχονται σε δύο χρωματικές επιλογές, αυτή του μαύρου και αυτή του χρυσού και θα τρέχουν την Nougat έκδοση του Android.