Oppo R11: Αυτή είναι η νέα premium συσκευή της εταιρίας

Με σύστημα διπλής κάμερας και Android 7.1 Nougat
06 Ιουνίου 2017 19:02
Oppo R11: Αυτή είναι η νέα premium συσκευή της εταιρίας

Αν θυμάστε, πριν μερικές ημέρες είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες αλλά και ένα βίντεο, στα οποία απεικονιζόταν το Oppo R11. Μολονότι η Oppo είχε θέσει ως ημέρα της επίσημης παρουσίασης την 10η Ιουνίου, προς έκπληξη όλων, τα αποκαλυπτήρια του Oppo R11 έγιναν σήμερα, επιβεβαιώνοντας εν μέρει τα όποια στοιχεία είχαν διαρρεύσει νωρίτερα.

Το Oppo R11 λοιπόν, είναι μια premium συσκευή κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από μέταλλο. Στο εμπρόσθιο μέρος δεσπόζει η AMOLED οθόνη των 5.5 ιντσών, η οποία έχει ανάλυση 1080p. Στο εσωτερικό του υπάρχει το Snapdragon 660 chipset, μαζί με 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, ενώ φιλοξενεί και μια μπαταρία 2.900mAh. Επίσης, μπροστά και κάτω από την οθόνη βρίσκεται ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων που λειτουργεί και ως home button.

Τώρα όσον αφορά το φωτογραφικό κομμάτι της συσκευής, αυτή διαθέτει σύστημα διπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Η μία κάμερα είναι στα 16MP με wide-angle lens, ενώ η άλλη στα 20MP προσφέρει 2x οπτικό zoom. Από την άλλη, η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 20MP.

Τέλος, αν και παραμένει άγνωστη η τιμή του Oppo R11 μέχρι στιγμής, οι φήμες κάνουν λόγο για $485 στην αγορά της Κίνας.