Apple watchOS 4

Η Siri στο επίκεντρο
05 Ιουνίου 2017 23:28
Apple watchOS 4

Στο χθεσινό WWDC, η Apple να παρουσίασε το watchOS 4.

Σημαντικότερη αλλαγή αποτελεί το νέο watch face, Siri Face. Η συγκεκριμένη "αρχική οθόνη", με ένα ανέβασμα του καρπού σας παρουσιάζει δυναμικά σχετικές πληροφορίες με αυτό που κάνετε. Για παράδειγμα το πρωί μπορεί να λάβετε κάποια ειδοποίηση από αυτές που έχετε ορίσει στην "ατζέντα" σας, να σας στείλει τους τίτλους των μεγαλύτερων ειδήσεων κατά τη διάρκεια της ημέρας ή να σας παρουσιάσει στοιχεία σχετικά με κίνηση στους δρόμους αφού αντιληφθεί πως βρίσκεστε εν κινήσει.



Νέα watch face αποτελούν και τα κινούμενα Toy Story και Καλειδοσκόπιο, τα συμμετρικά μέρη του οποίου γυρίζουν με το γύρισμα της κορόνας.



Στις αλλαγές συγκαταλέγονται ακόμη οι μηνιαίες δοκιμασίες στο activity app, το νέο training mode υψηλής έντασης στο working app, η δυνατότητα να μεταβείς μεταξύ των ασκήσεων που παρακολουθείς με ένα swipe, η καταμέτρηση της απόστασης που διέσχισες σε μια πισίνα, η ευκολία ελέγχου μουσικής, οι έξυπνες μουσικές λίστες σύμφωνα με τις ασκήσεις που κάνεις, καθώς και η native υποστήριξη Bluetooth.