Τα Snapchat Spectacles ήρθαν στην Ευρώπη

Δες το snap πριν γίνει
02 Ιουνίου 2017 23:45
Τα Snapchat Spectacles ήρθαν στην Ευρώπη

Τα spectacles, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι γυαλιά ηλίου που παράγει η γνωστή εφαρμογή Snapchat, τα οποία έχουν ενσωματωμένη μικρό-κάμερα στο σκελετό τους.

Η χρήση των γυαλιών αυτών, είναι να δώσουν στον χρήστη τη δύναμη να μοιραστεί τη στιγμή από την δική του οπτική γωνία. Από τον Νοέμβριο του 2016 που παρουσιάστηκαν στην Αμερική, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον. Κυρίως έφηβοι έδωσαν εξωπραγματικά ποσά για να αποκτήσουν ένα ζευγάρι αφού η εταιρία είχε πάρει την απόφαση να δώσει πολύ περιορισμένο αριθμό στο κοινό.

Η πώληση των γυαλιών γίνονταν μέσα από ειδικά σχεδιασμένους αυτόματους πωλητές, οι οποίοι ήταν τοποθετημένοι σε διάφορα σημεία της Αμερικής.

Μετά από τόσο καιρό, τα spectacles θα είναι διαθέσιμα και στην Ευρώπη, αφού όπως η εταιρία ισχυρίζεται, πάνω από 55 εκατομμύρια χρήστες περνούν τη μέρα τουλάχιστον 30 λεπτά συνολικά στην εφαρμογή.

Οι πρώτοι αυτόματοι πωλητές του Snapchat θα είναι έτοιμοι από σήμερα στο Λονδίνο, το Παρίσι, το Βερολίνο, τη Βαρκελώνη και τη Βενετία, ενώ η τιμή του ενός ζεύγους γυαλιών θα είναι £129.99 / €149.99.