Ανανεώνεται η σειρά MX της Logitech

Νέα ποντίκια MX Master 2S και MX Anywhere 2S
02 Ιουνίου 2017 11:11
Ανανεώνεται η σειρά MX της Logitech

Δυο από τα πιο πετυχημένα προϊόντα στην αγορά των περιφερειακών είναι αναμφίβολα τα MX Master και MX Anywhere της Logitech. Αυτά τα δύο ποντίκια δημιούργησαν αμφιλεγόμενες εντυπώσεις στο αγοραστικό κοινό αλλά παρ' αυτά έφτασαν κορυφή στις πωλήσεις της εταιρίας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η Logitech αποφάσισε να ανανεώσει την πολυσυζητημένη σειρά με δύο νέα προϊόντα προσθέτοντας στην ονομασία τους το χαρακτηριστικό “2S”.

Από άποψη αισθητικής δεν υπάρχουν αλλαγές στα MX Master 2S και MX Anywhere 2S. Ακολουθήθηκε η ίδια σχεδιαστική γραμμή, διατηρήθηκαν τα ίδια ποιοτικά υλικά και ο ίδιος αριθμός των πλήκτρων.

Οι μεγάλες αλλαγές βρίσκονται στους αισθητήρες και τις επαναφορτιζόμενες εσωτερικές μπαταρίες που η Logitech αναβάθμισε. Από τα 1000dpi η σειρά MX τώρα θα πωλείται με 4000dpi αισθητήρες ενώ η διάρκεια ζωής των ποντικιών αυξήθηκε από τις 40 ώρες στις 70.

Μεταξύ αυτών η εταιρία βρήκε ευκαιρία να παρουσιάσει και ένα νέο προϊόν το Logitech Flow. Μια πλατφόρμα η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες MX να χρησιμοποιούν τα ποντίκια σε δυο ή περισσότερους υπολογιστές χωρίς να έχουν ανάγκη για πολλαπλούς δέκτες και συνδέσεις. Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σε PCs και Mac τα οποία είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο.

Τα Logitech MX Master 2S και MX Anywhere 2S είναι διαθέσιμα από σήμερα στην τιμή των $99.99 και $79.99 αντίστοιχα.