Το Reddit ενσωματώνει social χαρακτηριστικά 

Κρίση ταυτότητας για την πλατφόρμα

Το Reddit ενσωματώνει social χαρακτηριστικά

Δύσκολο να κρυφτούν οι αλλαγές που έχει υποστεί τον τελευταίο καιρό η γνωστή πλατφόρμα του Reddit, αφού αλλάζει ο τρόπος που τα μέλη της τη χρησιμοποιούν.

Από τα πιο δομημένα προφίλ, σαν αυτά του Facebook, μέχρι την ικανότητα να “Ακολουθήσεις” κάποιο λογαριασμό, είναι κάποιες από τις τελευταίες τροποποιήσεις της πασίγνωστης σελίδας.

Μια ακόμα όμως, έρχεται να ταράξει τα νερά. Σε συνεργασία με την Foursquare, πλέον οι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν την τοποθεσία από την οποία κάνουν το εκάστοτε post.

Οι χρήστες ανησυχούν για το αν η πλατφόρμα αλλάζει ρότα προς το να γίνει ένα ακόμα social media. Μέχρι τώρα το Reddit ήταν ένα σημείο που άνθρωποι με κοινά ενδιαφέροντα από όλο τον κόσμο διασταύρωναν απόψεις και ιδέες.

Πάντως, η κύρια φοβία των μελών βρίσκεται στο θέμα της ιδιωτικότητας και στο πως θα διατηρηθεί.

Το Reddit υπερασπίζεται την κίνηση του αυτή, λέγοντας πως δίνει στο κοινό ένα μεγάλο εργαλείο το οποίο θα διευκολύνει τη χρήση της σελίδας.

Να σημειωθεί πως το χαρακτηριστικό του Geo Tagging είναι προς το παρόν διαθέσιμο στο application του Reddit ενώ σύντομα θα έρθει και στην full desktop έκδοση της σελίδας.

 

0 comment(s)