Ασύρματη φόρτιση σε ποντίκι από την Corsair

Με το mousepad να λειτουργεί ως σταθμός φόρτισης
01 Ιουνίου 2017 10:34
Ασύρματη φόρτιση σε ποντίκι από την Corsair

H Corsair, στα πλαίσια της φετινής Computex παρουσίασε το πρωτότυπο ενός ασύρματου ποντικού με τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης Qi, σημειώνοντας ωστόσο πως , όταν και αν έρθει στην αγορά, το τελικό προϊόν θα διαφέρει κατά πολύ.

Παραταύτα, στην παρούσα φάση μοιάζει πλήρως λειτουργικό και η ονομασία του είναι concept Zeus. Το ασύρματο αυτό ποντίκι συνοδεύει ένα mousepad με τη δυνατότητα να λειτουργεί ως charging station. Για την ακρίβεια, προσφέρει διεπαφή ασύρματης φόρτισης σε έναν κύκλο που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία του και απαιτεί από το πίσω μέρος του ποντικού (palm rest) να βρίσκεται εντός του κύκλου για να το φορτίσει. Στη "συσκευασία" περιλαμβάνεται και ένα στρογγυλεμένο micro-USB και Lightning dongle, το οποίο τοποθετώντας το στον κύκλο φόρτισης θα μπορεί να φορτίσει τις συσκευές σας που δεν έχουν δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Λεπτομέρειες για το πότε θα δούμε ένα ολοκληρωμένο προϊόν στην αγορά, καθώς και την τιμή του δεν υπάρχουν ακόμη, αν και η εταιρία διαβεβαίωσε πως θα δούμε κάτι "απτό" το δεύτερο μισό του έτους.