Αποκαλύψεις Corsair: Concept Curve, Concept Slate και SYNC it

Δυνατό ξεκίνημα της Corsair για το Computex 2017
30 Μαΐου 2017 16:30
Αποκαλύψεις Corsair: Concept Curve, Concept Slate και SYNC it

Δεν θα μπορούσε να λείπει η γιγάντια Corsair από ένα τόσο μεγάλο event. Με την εμφάνιση δυο νέων Concept PCs, νέου συστήματος για τον RGB LED φωτισμό και νέων προτάσεων στην ψύξη, έκλεψε πολλές ματιές.

Τα δύο νέα PCs που εμφανίστηκαν είναι τα Concept Curve και Concept Slate. Το πρώτο αποτελείται από ένα ανανεωμένο Graphite 780T, με carbon fiber φινίρισμα και πανέμορφα κυρτά tempered γυαλιά που αναδεικνύουν τους καινούριους πρωτότυπους RGB ανεμιστήρες ψύξης. Το δεύτερο από την άλλη είναι ένα κτήνος. Το Concept Slate είναι δημιουργημένο να υποστηρίζει δυο υδρόψυκτα συστήματα στο εσωτερικό του. Όπως και το προηγούμενο, το περιτύλιγμα και αυτού είναι σκούρο tempered glass που δείχνει τα φαντασμαγορικά συστήματα που φιλοξενεί μέσα του.

H επόμενη εμφάνιση από την Corsair γίνεται με το καινούριο σύστημα συγχρονισμού και συντονισμού RGB φωτισμών αλλά και περιφερειακών, SYNC it. Με τη βοήθεια της MSI η Corsair καταφέρνει να δώσει στο κοινό την δύναμη να χειρίζεται όλο τον φωτεινό εξοπλισμό τους από ένα κεντρικό σημείο.

Δεν θα μπορούσε να λείπει η Corsair από το παιχνίδι των υδροψύξεων. Αν μη τι άλλο η εταιρία έχει φανατικό enthusiast κοινό που την προτιμούν με κλειστά τα μάτια. Εγκαινίασε το Computex 2017 αναδεικνύοντας μια πρωτότυπη υδρόψυξη της σειράς RGB Hydro, ενώ παράλληλα αποκάλυψε καινούρια προϊόντα για custom κυκλώματα ψύξης όπως custom blocks για CPU και GPU, fittings και ψυγείο-ρεζερβουάρ. Όλα τα παραπάνω φιγουράριζαν μέσα στα Concept Curve και Concept Slate.