Το #BowWowChallenge σας υπενθυμίζει να μην πιστεύετε ότι βλέπετε στα social media

Η ψεύτικη εικόνα που προβάλλεται σε σχέση με την αληθινή
11 Μαΐου 2017 08:11
Το #BowWowChallenge σας υπενθυμίζει να μην πιστεύετε ότι βλέπετε στα social media

Το νέο trend στο Twitter ονομάζεται #BowWowChallenge και έχει στο επίκεντρο το νεαρό ράπερ Bow Wow. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ράπερ ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram όπου έλεγε πως πήγαινε στη Νέα Υόρκη για συναυλία και απεικόνιζε ένα ιδιωτικό τζετ, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα ταξίδευε με αυτό.

 

Travel day. NYC press run for Growing Up Hip Hop. Lets gooo. I promise to bring yall the hottest show EVER. May 25th on @wetv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bow wow (@shadmoss) στις

Δυστυχώς για αυτόν, ανακαλύφθηκε πως η φωτογραφία προέρχεται από την ιστοσελίδα μιας εταιρίας μεταφορών VIP. Αυτό αρκούσε για να αρχίσει το τρολάρισμα στο Twitter, ενώ επιβάτες “κοινού” επιβατικού αεροπλάνου τον εντόπισαν και ανέβασαν φωτογραφία του.

Το γεγονός πήρε τέτοια έκταση που δημιουργήθηκε το hashtag #BowWowChallenge, το οποίο έχει γίνει πλέον ο επίσημος τρόπος καυτηριασμού όλων των “δήθεν” με δύο φωτογραφίες δίπλα-δίπλα, μία με την παραπλανητική εικόνα και μία με την πραγματική. Όλο αυτό το περιστατικό είναι μια καλή υπενθύμιση να μην παίρνετε τα social media στα σοβαρά, αφού ο καθένας προβάλει τον εαυτό του όπως θέλει και τις περισσότερες φορές εμφανίζεται να ζει μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα ζωή από την πραγματικότητα.

Tags: