Ρεκόρ retweets για...nuggets κοτόπουλου

Ένας πεινασμένος νεαρός έσπασε το ρεκόρ της Ellen Degeneres
10 Μαΐου 2017 06:57
Ρεκόρ retweets για...nuggets κοτόπουλου

Το Twitter απέκτησε νέο ρεκόρ στα retweets και τα Wendy’s τη διαφήμιση που ονειρευόντουσαν. Ο νεαρός Carter Wilkerson ρώτησε τα Wendy’s μέσω Twitter, πόσα retweets θα χρειαζόταν για να αποκτήσει δωρεάν nuggets κοτόπουλου για έναν ολόκληρο χρόνο. Τα Wendy’s απάντησαν με το στόχο των 18 εκατομμυρίων.

Το tweet γρήγορα έγινε viral και βρήκε υποστηρικτές μέχρι και τη Microsoft η οποία έκανε retweet από το επίσημο account, κάνοντας tag την Google και την Amazon με το hashtag #NuggsForCarter, ενώ retweet και σχόλια έκαναν και αρκετοί CEOs, ηθοποιοί και celebrities.

Να σημειώσουμε πως το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε η Ellen Degeneres με την περίφημη selfie των Oscars, η οποία έφτασε τα 3 εκατομμύρια retweets. Η Degeneres μάλιστα κάλεσε τον Wilkerson στην εκπομπή της. Ο νεαρός είδε το tweet του να φτάνει τα 3.5 εκατομμύρια retweets και το account του των 138 followers να ξεπερνά τους 100.000.

Αν και δεν έφτασε το στόχο των 18 εκατομμυρίων retweets, ο κόπος του δεν πήγε χαμένος και τα Wendy’s του έδωσαν το δικαίωμα για μια χρονιά δωρεάν nuggets, ενώ έκαναν και δωρεά $100.000 εκ μέρους του Wilkerson, στο Ίδρυμα Dave Thomas για την Υιοθεσία, μιας και είχαν δωρεάν την καλύτερη διαφημιστική καμπάνια που μπορούσαν.