Δώρο συνδρομή Netflix με αγορά 4K τηλεόρασης LG

Ευκολότερη πρόσβαση σε 4K HDR περιεχόμενο
25 Απριλίου 2017 06:28
Δώρο συνδρομή Netflix με αγορά 4K τηλεόρασης LG

Η LG προσφέρει στους καταναλωτές που θα αγοράσουν μια 4K τηλεόραση, τρεις μήνες δωρεάν συνδρομή στο Netflix. Βρείτε τα μοντέλα για τα οποία ισχύει η προσφορά καθώς και άλλες πληροφορίες, στο δελτίο Τύπου της LG παρακάτω.

Αθήνα, 24 Απριλίου 2017 — Από τη Δευτέρα 17 Απριλίου και για τρεις μήνες (μέχρι τις 16 Ιουλίου), οι καταναλωτές που αγοράζουν μια 4K UHD TV της LG Electronics (LG) θα λάβουν δωρεάν 3 μήνες συνδρομή στο Netflix μέσω μιας αποκλειστικής προωθητικής ενέργειας που ξεκινάει στις αρχές Απριλίου. Όλες οι σειρές τηλεοράσεων της LG για το 2017, συμπεριλαμβανομένων των LG 4K OLED Signature  (μοντέλα W7 & G7), LG OLED 4K (μοντέλα E7, C7 & B7), SUPER UHD 4K (μοντέλα SJ95, SJ85, SJ81 & SJ80) και UHD 4K (μοντέλο UJ75), προσφέρουν άριστη εμπειρία streaming στο Netflix καθώς είναι συμβατές με HDR και διαθέτουν μια σειρά λειτουργιών που κάνουν την παρακολούθηση των αγαπημένων σας προγραμμάτων πιο εύκολη και γρήγορη από ποτέ.

Μέσω αυτής της αποκλειστικής προωθητικής ενέργειας, οι κάτοχοι των τηλεοράσεων LG 4K μπορούν να απολαύσουν μια ευρεία γκάμα UHD 4K και HDR προγραμμάτων του Netflix, του κορυφαίου δικτύου διαδικτυακής τηλεόρασης παγκοσμίως. Επιπρόσθετα, οι καταναλωτές μπορούν να είναι βέβαιοι πως οι πιο πρόσφατες τηλεοράσεις τους από την LG θα υποστηρίζουν κάθε HDR περιεχόμενο που προσφέρεται από το Netflix. Οι τηλεοράσεις της LG για το 2017 είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία 4K HDR επιτρέποντας στα προγράμματα του Netflix να μεταδίδονται σε εξαιρετική ποιότητα εικόνας με καλύτερη ανάλυση και πιο ζωντανά χρώματα προσφέροντας στους θεατές μια πιο καθηλωτική εμπειρία. Η σειρά Marvel’s Iron Fist που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Netflix καθώς και άλλες δημοφιλές σειρές όπως οι The OA και Chef’s Table μπορούν πλέον να προβληθούν σε 4K και HDR με ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας. Η LG έχει εξασφαλίσει ότι ολόκληρη η premium σειρά τηλεοράσεων του 2017 υποστηρίζει το πλήρες εύρος μορφών HDR- Dolby Vision, HDR10 και περιεχόμενο HLG- [1]με Active HDR που καθιστά εφικτή την προβολή των φωτεινών σκηνών καθώς και λεπτομέρειες σκιάς κατά την προβολή περιεχομένου HDR.

Οι LG 4K UHD τηλεοράσεις συνδυάζουν απίστευτη ποιότητα εικόνας και ευκολία πρόσβασης ενώ οι καταναλωτές χρησιμοποιούν τη δωρεάν τρίμηνη συνδρομή τους στο Netflix. Για παράδειγμα, το αναγνωρισμένο Magic Remote της LG έρχεται πλέον εξοπλισμένο με ένα ειδικό κουμπί Netflix, το οποίο ενεργοποιεί την υπηρεσία streaming στιγμιαία με ένα κλικ, εξασφαλίζοντας πως ο επόμενος ‘Netflix μαραθώνιος’ σου θα είναι πιο βολικός (και δελεαστικός) από ποτέ. Οι τηλεοράσεις LG, με τη συγκλονιστική αναβάθμιση τους στην ευκολία πρόσβασης και τη γρήγορη απόδοση ενώ κάνουν streaming του Netflix, έχουν κερδίσει τίτλους όπως αυτός των τηλεοράσεων που προτείνει το Netflix για τρίτη συνεχή χρονιά.

«Θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε τρόπους να προσφέρουμε στους κατόχους των smart τηλεοράσεων γρηγορότερη, ευκολότερη πρόσβαση σε 4K HDR περιεχόμενο και μια πιο διασκεδαστική εμπειρία θέασης από τις τηλεοράσεις μας» είπε η κα Έλενα Ζαφειροπούλου, Sales Manager, Home Entertainment, LG Electronics Hellas.

Οι καταναλωτές μπορούν να εγγραφούν εύκολα στο Netflix μέσω των LG τηλεοράσεών τους επιλέγοντας το προωθητικό Netflix banner. Έπειτα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Magic Remote επιλέγοντας ‘Access My Content’ (‘Πρόσβαση στο περιεχόμενό μου’) και να εγκαταστήσουν την εφαρμογή του Netflix απευθείας από το LG Content Store. Αφού εισέλθουν στην προωθητική σελίδα του Netflix, οι καταναλωτές θα λάβουν αμέσως την δωρεάν τρίμηνη συνδρομή.”

[1] Το πρόγραμμα που υποστηρίζει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σε κάθε format, όπως HDR 10 RF και HLG HDMI μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή.