Tα Razer Hammerhead V2 γίνονται ασύρματα και συμβατά με iOS

"Σφυροκόπημα" με δύο νέα μοντέλα των in-ear ακουστικών
19 Απριλίου 2017 15:42
Tα Razer Hammerhead V2 γίνονται ασύρματα και συμβατά με iOS

H Razer ανακοίνωσε τον εμπλουτισμό της οικογένειας των in-ear headset της και συγκεκριμένα της σειράς Hammerhead V2 με δύο νέα μοντέλα. Αρχικά, τo Razer Hammerhead for iOS αποτελεί την λύση για τους χρήστες iPhone 7/7 Plus, καθώς έχουν Lightning συνδεσμολογία και έτσι είναι βελτιστοποιημένα για iOS συσκευές. Περιλαμβάνεται επίσης και ένα digital to analog converter -κοινώς DAC- το οποίο ενισχύει ακόμη περισσότερο τον ήχο για βαθύτερο μπάσο και ανώτερη ποιότητα στο άκουσμα είτε είναι παιχνίδια είτε μουσική. 

Επίσης, υπάρχει και ειδική εφαρμογή, η οποία ονομάζεται Hammerhead iOS App και χάρη σε αυτή μπορείτε να ρυθμίσετε το equalizer των ακουστικών ή να διαλέξετε κάποιο από τα προεπιλεγμένα ή ακόμη και να ελέγχετε τον φωτισμό τους. 

Περνώντας στο άλλο μοντέλο, συναντάμε τα Razer Hammerhead BT, που όπως προδίδει και το όνομα του συνδέεται με Bluetooth προσφέροντας για πρώτη φορά ασύρματη σύνδεση για in-ear ακουστικά της Razer. Προσφέρουν 8 ώρες αυτονομίας με 2 ώρες φόρτιση χάρη στην μπαταρία των 160mAh, ενώ η εμβέλεια τους φτάνει τα 10 μέτρα. 

Τόσο το Hammerhead for iOS όσο και το Hammerhead BT είναι διαθέσιμα για αγορά από το online κατάστημα της Razer με τιμή $99.

 

 

Tags: