Έρχονται νέα χαρακτηριστικά στα OnePlus 3 και 3T

Ακάθεκτη η OnePlus στις αναβαθμίσεις
04 Απριλίου 2017 14:16
Έρχονται νέα χαρακτηριστικά στα OnePlus 3 και 3T

Ένα από τα καλά του να έχεις λίγες συσκευές στο πορτφόλιο σου ως κατασκευαστής smartphone, είναι πως μπορείς να παρέχεις άμεσα updates, πολύ πιο γρήγορα από τους αργοκίνητους γίγαντες της βιομηχανίας. Και αυτό το έχει αποδείξει η OnePlus με την άμεση διάθεση του Android 7.0 Nougat στους κατόχους OnePlus 3 και OnePlus 3T. Δε σταματά εδώ όμως αφού η Android 7.1.1 έκδοση βρίσκεται ήδη σε beta φέρνοντας αρκετά νέα χαρακτηριστικά.

Μερικά από τα ενδιαφέροντα αυτά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την απενεργοποίηση των capacitive πλήκτρων στο κάτω μέρος της συσκευής κατά τη διάρκεια του gaming. Προστέθηκε επίσης ένα αυτόματο night mode, ενώ το Secure Box φέρνει έναν ασφαλή χώρο στο τηλέφωνο για κρυπτογράφηση αρχείων όπως εικόνες και videos και πρόσβαση αυτών μόνο με PIN. Εισάγεται επίσης το Quick Pay, μία υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών από το τηλέφωνο, το οποίο προς το παρόν περιορίζεται στην αγορά της Ινδίας.

Το Android 7.1.1 είναι ήδη διαθέσιμο σε Open Beta από την OnePlus και μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα χαρακτηριστικά για το OnePlus 3 εδώ και για το OnePlus 3T εδώ. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα διατεθεί η τελική έκδοση στο ευρύ κοινό.