Γνωρίστε τα νέα ROG monitors της Asus

Ενσωματώνουν τις quantum dot και HDR τεχνολογίες  
03 Απριλίου 2017 14:54
Γνωρίστε τα νέα ROG monitors της Asus

Κατά τη διάρκεια του event της Asus, που έλαβε χώρα στο Βερολίνο, η Ταϊβανέζικη εταιρία ανακοίνωσε τρία νέα gaming monitors.

Αρχικά, το ROG STRIX XG27VQ, διαθέτει κυρτό panel 27 ιντσών και Full HD ανάλυσης. Το refresh rate αγγίζει τα 144Hz, ενώ σε συνδυασμό με την Adaptive-Sync τεχνολογία προσφέρει ομαλή εικόνα χωρίς tearing και stuttering. Ακόμη, η Asus εξόπλισε το νέο της monitor με εργονομική βάση, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους άξονες.

Περνώντας στο ROG SWIFT PG27VQ, αυτό εξοπλίζεται με κυρτό panel 27 ιντσών, ωστόσο η ανάλυση αυτή τη φορά αγγίζει τα 2560 x 1440 pixels και ο ρυθμός ανανέωσης τα 165Hz. Επιπροσθέτως, το μοντέλο αυτό ενσωματώνει τη τεχνολογία quantum dot, έχει HDR ready υποστήριξη, ενώ υπάρχει και συμβατότητα με την G-SYNC τεχνολογία.

Όσον αφορά το ROG SWIFT PG27UQ, αποτελεί high-end monitor. Διαθέτει IPS panel 27 ιντσών και 4K ανάλυσης, ωστόσο ο ρυθμός ανανέωσης κατεβαίνει ελάχιστα στα 144Ηz. Όπως και στο προηγούμενο μοντέλο και στο PG27UQ, υπάρχει υποστήριξη των τεχνολογιών HDR, quantum dot και GSYNC. Η μεγαλύτερη χρωματική κάλυψη (10-bit HDR) σε συνδυασμό με την υψηλή ανάλυση και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της οθόνης, την καθιστούν ικανή να προσφέρει και τρομερή λεπτομέρεια στην εικόνα και ζωντανά χρώματα, χωρίς να υστερεί στη γρήγορη εναλλαγή των εικόνων. Ακόμη, στο ROG SWIFT PG27UQ, υπάρχει και προγραμματιζόμενος AURA RGB LED φωτισμός, ο οποίος μπορεί να χαρίσει μια πιο προσωπική πινελιά στο setup σας.